Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close
DevOps

DevOps Professional – Create and Deliver

Deze 2-daagse ‘DevOps Professional Create and Deliver’ training versterkt jouw vakmanschap door het toepassen van ontwikkel principes op het gebied van Programmeren, Continuous Delivery, Security, Risk & Compliance en Infrastructuur Engineering. Deze training biedt een combinatie van theorie and praktische oefeningen. Je gaat de DevOps principes toepassen in praktijkscenario’s.

Download brochure

Creëer producten van hoge kwaliteit en lever deze op hoge snelheid

Je hebt een goed begrip van de DevOps principes en je wilt ervaren hoe je deze principes in de dagelijkse praktijk kunt gebruiken. Hoe verbeter je je vaardigheden om producten van hoge kwaliteit te maken en deze op hoge snelheid te leveren? Deze training helpt jou om te groeien als DevOps engineer en om direct bij te dragen aan het succes van het team.

De DevOps Create and Deliver training is perfect voor

Deze professional-level training is voor jou wanneer je de DevOps principes wil toepassen om snel en hoogwaardig producten te kunnen leveren. Je wilt de kennis die je hebt opgedaan met de DevOps Fundamentals-cursus uitbreiden. Je bent vertrouwd met programmeren en/of scripten en wilt leren hoe je de kwaliteit van jouw code kunt verbeteren. Je wilt leren hoe je jouw product op een veilige en compliant manier levert aan productie door het creëren van een CI/CD-pijplijn met een goed ontworpen infrastructuur. Doe mee!

Wat leer je tijdens deze DevOps Create and Deliver training?

De focus van de DevOps Professional Create and Deliver training is op het leveren van end-to-end business waarde. Je leert hoe je de kwaliteit kan verbeteren door gebruik te maken van best practices op de onderwerpen: Programmeren, Continuous Delivery, Security, Risk & Compliance en Infrastructuur Engineering. Je leert de principes van betrouwbare self-service infrastructuur. Kortom, we willen jouw vaardigheden verbeteren om op een snelle en betrouwbare manier hoogwaardige software te maken en te leveren.

Programma

  • DevOps basics: een korte samenvatting van de DevOps principes.
  • Programmeren: start met kwaliteit – evalueer en verbeter de kwaliteit van jouw code.
  • Continuous Delivery: creëer de CI/CD-pipeline om jouw product te valideren en te leveren.
  • Infrastructuur: ontwerp een self-service infrastructuur platform.
  • Security, Risk & Compliance: lever jouw product op een veilige en compliant wijze.

Devops Trainers

Onze trainers zijn Consultants, IT Architecten en DevOps Professionals. Zij zijn goeroes in hun vakgebied met veel praktijkervaring. Zij delen deze ervaringen graag met jou om zo het meeste uit je DevOps-omgeving te halen.

DASA Certificering

Het DevOps Create and Deliver DASA certificaat wordt in Q3 2020 verwacht. Zodra het beschikbaar is, plan je jouw examen om daarna het certificaat te ontvangen. Houd er rekening mee dat je dit binnen 1 jaar na het afronden van de training dient te doen.

DevOps Learning Journey

De Learning Journey van een DevOps Professional begint met de wens om (samen) efficiënter te werken. In onze 2-daagse Certified DevOps Fundamentals training delen we de basisprincipes van DevOps. Wil je meer weten over DevOps en het opleveren van producten? Dan bieden wij je deze Create and Deliver training op Professional level aan. Wil je liever een Certified DevOps Professional worden? Neem na de DevOps Fundamentals deel aan onze Certified DevOps Professional - Enable & Scale training.

Ja, ik wil op hoge snelheid hoge kwaliteit leveren

Na registratie ontvang je een bevestigingsmail met praktische informatie. Een week voor de training vragen wij naar je dieetwensen. Indien voorbereiding gewenst is, ontvang je dan ook de literatuur per e-mail. Tot dan!

Wat moet ik nog meer weten?

  • Je hebt deelgenomen aan de Certified DevOps Fundamentals (DASA) training
  • Studiemateriaal en een heerlijke lunch zijn bij de prijs van de training inbegrepen
  • Reis- en verblijfkosten zijn niet inbegrepen
  • Deze training is in het Nederlands of het Engels
Contact opnemen
contact-us

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht!

Of bel +31 (0)35 538 1921