Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close

Agile training: Certified Leading SAFe + certificaat

Stem structuur en strategie af voor meer succes. Ontdek in 2 dagen hoe je het Scaled Agile Framework (SAFe) gebruikt om Agile uit te breiden en structuur en strategie op elkaar af te stemmen in een enterprise omgeving. Inclusief Scaled Agile Academy certificaat.

Werk Agile in een enterprise omgeving!

De Agile manier van werken wordt door steeds meer bedrijven omarmd, maar hoe werk je Agile op grote schaal? SAFe is een framework dat is ontwikkeld om met grote groepen aan de oplevering van een product te werken. Je kunt je voorstellen dat met meer dan 50 mensen samenwerken best een uitdaging is. Na deze training weet jij hoe je structuur, strategie en teams op elkaar af kunt stemmen voor het beste eindresultaat.

Deze SAFe training is perfect voor...

De Certified Leading SAFe training is perfect voor als je betrokken bent bij de implementatie van SAFe. Eerdere deelnemers waren bijvoorbeeld Scrum Master, Product Owner, Change Manager of ervaren Software Developer. Er zijn geen specifieke vereisten voor deelname, maar basiskennis van Agile en Scrum is zeker een nice-to-have.

Wat leer je tijdens de Certified Leading SAFe training?

Natuurlijk nemen we uitgebreid de tijd om SAFe echt te begrijpen. Welke principes liggen ten grondslag aan SAFe en waarvoor is het geschikt? We maken de koppeling met Lean Thinking en onderzoeken de workflow van productontwikkeling. We delen waar SAFe waarde toevoegt en hoe je de impact en voortgang van Scaled Agile kunt meten. Je leert wat een Agile Release Train (ART) is en je doet ervaring op met Program Increment Planning en Program Portfolio Management. Na deze training weet je precies hoe je waarde kunt toevoegen met SAFe. Bovendien leer je hoe je een Lean Agile onderneming aanstuurt.

Programma

  • Ontstaan SAFe: hoe SAFe is gebouwd op de Lean en Agile manieren van werken.
  • Waarom SAFe: wanneer gebruik je SAFe en welke voordelen biedt het framework voor de organisatie?
  • Vier lagen van SAFe: het verschil tussen Team, Program, Large Solution and Portfolio.
  • Succes van SAFe: leer hoe je de impact en voortgang van Scaled Agile kunt meten.
  • Samenwerken binnen SAFe: ontdek Program Portfolio Management.

SAFe Trainers

Onze trainers zijn SAFe gecertificeerde experts. Het zijn goeroes op het gebied van Agile en Scaling. Goeroes met ontzettend veel praktijkervaring. Deze ervaringen delen ze graag met jou als aanvulling op de vastgestelde SAFe leerdoelen.

Leading SAFe Certificering

De Certified Leading SAFe training wordt afgesloten met een examen, deze is bij de prijs van de training inbegrepen. Let op, aanwezigheid op alle trainingsdagen is vereist om aan het examen deel te nemen. Het SAFe Agilist examen leg je online af binnen 30 dagen na de laatste trainingsdag. Als je slaagt ontvang je het certificaat van de Scaled Agile Academy.

SAFe Learning Journey

De Learning Journey van een Certified Leading SAFe professional begint altijd met de ambitie om te leren hoe je Agile opschaalt. Voor een stevige Agile basis kun je eerst onze Agile Scaling Frameworks Overview training volgen. Of stap meteen in op Professional level met deze Certified Leading SAFe training.

Ja, ik wil Agile op grote schaal toepassen

Na registratie voor deze Certified Leading SAFe training ontvang je een bevestigingsmail met praktische informatie. Een week voor de training vragen we je naar dieetwensen. Indien voorbereiding gewenst is, krijg je op dit moment ook de literatuur via de mail. Tot dan!

Wat moet ik nog meer weten?

  • Het examen en certificaat zijn bij de training inbegrepen.
  • Het studiemateriaal en een lekkere lunch ook.
  • Reis- en verblijfkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen.
  • De Certified Leading SAFe training wordt in het Nederlands en Engels gegeven.
  • In-company kunnen we deze training ook verzorgen, op jouw locatie.
contact-us

Contact opnemen

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht! →

Of bel +31 (0)20 760 9844