Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close

DevOps training: DevOps Fundamentals + DASA certificaat

Leg het fundament voor een betere samenwerking. Deze 2-daagse DevOps Fundamentals leert je hoe developers en operations samen software delivery kunnen verbeteren. Inclusief DASA examen en certificaat.

Ontdek DevOps

Of je nu Project Manager bent of onderdeel uitmaakt van een team dat software ontwikkelt, DevOps is organisatiebreed interessant. DevOps verbetert de samenwerking tussen developers en operations, waardoor software delivery een boost krijgt. De DevOps Agile Skills Association (DASA), mede opgericht door Xebia, is een open en wereldwijd initiatief. DASA heeft als doel de impact van DevOps te vergroten en de wijze waarop de methode wordt toegepast te professionaliseren. Deze 2-daagse training geeft je de vaardigheden, kennis en tools om DevOps in de praktijk te brengen en je level 2 certificaat te behalen.

"Deze training leerde mij hoe succesvolle bedrijven momenteel in staat zijn om te innoveren en toch kwalitatief hoogwaardige diensten te leveren, waardoor ze een concurrentievoordeel hebben." - Director Software Engineering

Deze DevOps training is perfect voor

De Certified DevOps Fundamentals training is perfect voor iedereen die betrokken is bij IT development, operations of service management. Van CIO tot Automation Architect, Product Owner of Product Manager. Heb jij in jouw functie te maken met DevOps of Continuous Delivery, dan is deze training jou op het lijf geschreven. De beginselen van Agile, Scrum, Lean en/of ITSM kennen is een pré, maar niet verplicht voor deelname.

Wat leer je tijdens de Certified DevOps Fundamentals training?

We brengen eerst de belangrijkste concepten en principes van DevOps in kaart. We bespreken de frameworks, methoden en mindsets die hebben bijgedragen aan de totstandkoming van DevOps, zoals Agile, Scrum, Lean en Kanban. We verkennen de voordelen van DevOps en je doet ervaring op met testen en automatiseren met DevOps. Samen onderzoeken we Continuous Delivery en next-generation infrastructuren (cloud native en container-based platformen) in een DevOps context. Na twee dagen ben je in staat DevOps tools en technologieën te gebruiken en DevOps in te zetten om continue verbeteringen door te voeren.

Programma

  • DevOps introductie: de basisideeën en -principes van DevOps en hoe deze zich verhouden tot een Agile mindset.
  • DevOps voor jouw business: wat zijn de voordelen van DevOps en Continuous Delivery?
  • DevOps concepts: we verkennen test automation, infrastructure automation en build and deployment automation.
  • DevOps tools: wat zijn bekende DevOps tools en waarom gebruik je ze?
  • Implementeren van DevOps: ontdek wat nodig is voor een succesvolle DevOps implementatie.

DevOps Trainers

Onze trainers zijn DASA gecertificeerde master trainers. Het zijn goeroes in hun vakgebied. Goeroes met ontzettend veel praktijkervaring. Deze ervaringen delen ze graag met jou ter aanvulling op de leerdoelen die door DASA zijn bepaald. De perfecte voorbereiding op jouw DASA examen!

DevOps Foundation Certificaat

Het examen en DASA certificaat zijn bij de training inbegrepen. Het examen kan direct na de training worden afgelegd of op een ander moment naar keuze (binnen 1 jaar na de training). Heb je 65% van de 40 multiple choice vragen goed beantwoord, dan ben je geslaagd en ontvang je jouw level 2 certificaat. Test vooraf jouw kennis met het Fundamentals proefexamen.

DevOps Learning Journey

De Learning Journey van een DevOps professional begint met de ambitie om efficiënter (samen) te werken. In deze 2-daagse Certified DevOps Fundamentals training delen we de basics van DevOps. Dit is een training op Foundation level. Nadat je je level 2 certificaat hebt behaald, kun je jouw reis voortzetten met onze Certified DevOps Professional – Enable and Scale training. Leer in deze training nog meer over DevOps en verbeter je vaardigheden zodat jij excelleert in iedere DevOps omgeving.

Ja, ik wil de DevOps Fundamentals ontdekken

Na registratie ontvang je een bevestigingsmail met praktische informatie. Een week voor de training vragen we je naar dieetwensen. Indien voorbereiding gewenst is, krijg je op dit moment ook de literatuur via de mail. Tot dan!

Wat moet ik nog meer weten?

  • Het DASA examen en certificaat zijn bij de prijs van de training inbegrepen
  • Studiemateriaal (zoals het DevOps Fundamentals Workbook) en een lekkere lunch ook
  • Reis- en verblijfkosten zijn niet inbegrepen
  • Deze training wordt gegeven in het Engels en het Nederlands
contact-us

Contact opnemen

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht! →

Of bel +31 (0)20 760 9844