online-training
Speciale avondtrainingen tijdens onze SummerSchool.
Start jouw zomerstudie.
Close
Data Science

Recommender Systems - Virtual

Ooit afgevraagd hoe Amazon van een kleine boekhandel in 1994 groeide tot de reus die het vandaag is? Of hoe Netflix de volgende film voor jou kiest? In deze training zullen we de recommender systems bekijken die ten grondslag liggen aan alle succesvolle e-commerce- en contentbedrijven en hoe jij kunt beginnen met het implementeren en optimaliseren van deze systemen in jouw bedrijf.

Recommend like a champion

Het aanbevelen van het relevante item om vervolgens te kopen, of welke film je moet bekijken, maakt het verschil tussen een succesvol en niet-succesvol bedrijf. Of het nu de bottomline of de klantbetrokkenheid is, een goede aanbeveling is het recept voor het toevoegen van echte waarde aan uw bedrijf.

Een aanbeveling is echter veel meer dan een algoritme: het is een systeem. Kom naar deze 1-daagse cursus om ervaring op te doen met Recommender Systems, zodat je met vertrouwen kunt beginnen met het aanbevelen van relevante artikelen aan jouw klanten!

Deze Recommender Systems training is perfect voor

Iedereen die - al bekend met Python, statistieken en de basis van deep learning - effectiever en beter wil worden als het gaat om het bouwen van recommender systems die echte waarde toevoegen aan hun bedrijf.

Als je nog niet bekend bent met Python, dan is de Python Essentials training misschien iets voor jou.

Wat ga je leren tijdens de Recommender Systems training

Onze trainingspartner GoDataDriven gelooft dat je niet kunt leren zonder de leerstof onmiddellijk toe te passen. Daarom hebben al onze trainingen - naast lezingen en voorbeelden uit onze consultancyervaring - een uitgebreide oefening om jou vertrouwen in het lesmateriaal te geven.

Programma

  • An introduction to Recommender systems and their typical architecture;
  • Recommenders heuristic and how to start with recommender systems;
  • How to validate probabilistic heuristic;
  • Algorithms using implicit and explicit feedback and the difference between them;
  • Recommender systems using Deep Learning and PyTorch.

Data Science Trainers

Deze Data Science-training wordt gegeven door onze trainingspartner GoDataDriven. GoDataDriven-experts zijn in hun vakgebied altijd op zoek naar innovatieve manieren om het maximale uit data te halen. Jouw trainer is een data-goeroe die graag zijn of haar ervaringen deelt en jou helpt met de nieuwste tools te werken.

Data Science Learning Journey

Jouw Data Science Learning Journey begint met een Foundation training, zoals de Data Science met Python Foundation, Data Science voor Product Owners of de Data Science with R training. Vervolg je reis met de Advanced Data Science met Python training of met de driedaagse Deep Learning training. Als je door wilt gaan naar expert niveau, registreer je dan voor de driedaagse Data Science with Spark training en leer alles over Data Science 'at sale'.

Ja, ik wil meer doen met Python data!

Na aanmelding voor deze training ontvang je een bevestigingsmail met praktische informatie. Een week voor de training vragen we jeover eventuele dieetwensen en delen we literatuur als je iets moet voorbereiden.

Wat moet ik nog meer weten?

  • Voor de training gebruiken we een online leeromgeving op instruqt.com. Je hebt een laptop met werkende wifi nodig
  • Je hoeft voor de training geen software op jouw laptop te installeren
  • Als je ons materiaal naderhand wilt gebruiken, moet je Python installeren (ten minste versie 3.6). Eerdere deelnemers hebben dit ge├»nstalleerd met behulp van Anaconda distribution
  • Deze training wordt gegeven door onze partner GoDataDriven
  • Reis- en verblijfkosten zijn niet inbegrepen

Contact opnemen
contact-us

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht!

Of bel +31 (0)35 538 1921