Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close

Professional Scrum Product Owner training (incl. PSPO-certificaat)

Een frisse blik op product ownership. Leer in deze 2-daagse training hoe je het meeste uit iedere sprint haalt en een bruikbaar product oplevert. Inclusief Scrum.org PSPO certificaat.

Word een Professional Scrum Product Owner!

Jij weet met succes de markt en jouw product samen te brengen. Maar hoe word je een Professional Scrum Product Owner? Als Professional Scrum Product Owner haal jij het meeste uit iedere sprint en lever je een bruikbaar product op. Daarvoor is meer dan alleen basiskennis nodig. Onze PSPO training geeft jou in twee dagen de inzichten en vaardigheden die je nodig hebt.

 

Deze Product Owner training is perfect als...

...jij verantwoordelijk bent voor nieuwe producten of de ontwikkeling van software. Misschien ben je al Product Owner en wil je nu meer. De PSPO-training is perfect voor iedereen met basiskennis van Scrum en product management.

Wat leer je tijdens de Professional Scrum Product Owner (PSPO) training?

Product ownership is meer dan alleen beheren van een backlog. Om de waarde van jouw product te maximaliseren, heb je kennis nodig van elk aspect van product management. We beginnen met de basis: Agile Product Management, Value-Driven Development en het Scrum Framework. Daarna gebruiken we allerlei praktijkvoorbeelden om te leren hoe je succesvol een product op de markt brengt, gebruikmakend van Scrum Principes, een Product Backlog en Release Management.

Programma

 • Agile Product Management: alle elementen van Agile werken, van product visie tot release planning.
 • Product development: wat is Emergent Software Development en wat is een Technical Risk?
 • Een dynamische Agile organisatie: leer besluiten maken op basis van Evidence-Based Management.
 • Scrum Framework: hoe is het framework opgebouwd en met welk doel?
 • Mensen en teams: werken met self-managing teams.

PSPO Trainers

Onze trainers zijn door Scrum.org gecertificeerde experts. Het zijn goeroes in hun vakgebied. Goeroes met ontzettend veel praktijkervaring. Deze ervaringen delen ze graag met jou als extra aanvulling op de PSPO leerdoelen die door Scrum.org zijn bepaald. De perfecte voorbereiding op jouw PSPO examen!

PSPO Certificering

Het PSPO examen (plus 1 herkansing) en Scrum.org certificaat zijn bij de training inbegrepen. Je legt het examen online af op een moment naar keuze. Let op, alleen wanneer je het examen binnen twee weken na de laatste trainingsdag maakt ontvang je een gratis tweede kans. Slaag je voor het PSPO-examen dan:

 • Ontvang je een Scrum.org Professional Scrum Product Owner certificaat.
 • Word je levenslang lid van de Scrum.org community.
 • Word je opgenomen in de wereldwijde Professional Scrum Product Owner database.

Product Owner Learning Journey

De Learning Journey van een Product Owner begint bij de basics: kennis die je opdoet in de praktijk. De volgende stap is deze Professional Scrum Product Owner (PSPO) training op professional niveau. Wil je echt een expert worden? Na een jaar praktijkervaring kan je deelnemen aan onze Professional Scrum Product Owner - Advanced (PSPO-A) training. Heb je de ambitie om Product Leader te worden? Vervolg jouw Learning Journey dan met onze Leadership voor Product Managers training.

Ja, ik wil een Professional Scrum Product Owner worden

Na registratie ontvang je een bevestigingsmail met praktische informatie. Een week voor de training vragen we je naar dieetwensen. Indien voorbereiding gewenst is, krijg je op dit moment ook de literatuur via de mail. Tot dan!

Wat moet ik nog meer weten?

Bij deze training is inbegrepen:

 • Het Scrum.org PSPO-examen.
 • et studiemateriaal.
 • Een heerlijke lunch.
 • Reis- en verblijfkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen.
Een greep uit onze tevreden klanten
Waarom bij Xebia Academy
contact-us

Contact opnemen

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht! →

Of bel +31 (0)20 760 9844