Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close
Certified DevOps Trainer

Michiel Sens

Michiel Sens is principal DevOps consultant met meer dan 20 jaar ervaring in IT en is gespecialiseerd in DevOps, Continuous Delivery en onderwerpen gerelateerd aan (Datacenter) Automation.

Meer over

Michiel werkt voor middel en grote organisaties in Nederland en helpt organisaties om hun IT-cultuur, organisatie, architectuur en delivery processen te optimaliseren. Zijn doel is om het vermogen van de organisatie te verbeteren waarmee zij herhaaldelijke innovatieve applicaties op hoge snelheid en met een continu tempo leveren. 

Gezien zijn technische achtergrond, geeft hij de voorkeur aan het combineren van technische hands-on automatiseringsactiviteiten met coaching- en consulting op een zodanige manier dat hij leiding kan geven door middel van het goede voorbeeld geven. Michiel heeft diepgaande kennis en ervaring in IT Development en Operations. Hij heeft gewerkt als Lead Architect op grootschalige projecten. Zo’n 6 jaar geleden, voordat hij bij Xebia ging werken, werkte hij als Managing Consultant en People Manager bij IBM. 

Daarnaast is hij master-trainer en hoofd content aanbieder voor het DevOps Agile Skills Association (DASA) trainingscurriculum en coauteur van het boek ‘Continuous Delivery for Managers’. Michiel werkt sinds 2011 als Principal Consultant bij Xebia. 

Specialiteiten: implementatie van oplosingen voor Continuous Delivery op het gebied van Continuous Integration, Test Automation, Application Release Automation en Automated Provisioning of backend systems. Visie, plannen en strategieën definiëren om organisaties te transformeren in High Performing Organizations. Technische hands-on: Docker, Ansible, Python en implementatie van tools gerelateerd aan deployment en release automation. 

background
background
Geplande trainingen van Michiel Sens
Laatste Blogs
Contact opnemen
contact-us

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht!

Of bel +31 (0)35 538 1921