Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close

Edo Poll

Edo is een IT architect met meer dan 20 jaar ervaring in de IT als systeemontwerper, projectmanager en software-, applicatie- en enterprise architect. Edo is gespecialiseerd in reliability engineering en het moderniseren van applicatie landschappen.

Meer over

Als IT architect is Edo van nature een “om-denker” en inspireert hij anderen met zijn creativiteit. Door zijn hands-on mentaliteit is hij niet alleen van de goede ideeën maar ook van de uitwerking.

Edo sluit geen compromissen bij het maken van goede software of IT-oplossingen. Hij besteedt aandacht aan alle aspecten van softwareontwikkeling en weegt alles af in klantbehoefte, proces en technologie. Kennis delen en mensen laten samenwerken zijn fundamentele pijlers in zijn manier van werken.

Edo heeft vele jaren ervaring als intermediair tussen applicatieontwikkeling, infrastructuur en IT-beheer, lang voordat de DevOps methodologie gemeengoed werd. Voor Edo betekent DevOps de introductie van engineering en automatisering binnen IT beheer enerzijds, en aandacht voor operationele aspecten binnen applicatieontwikkeling anderzijds. Edo helpt teams autonoom te worden door zowel de organisatie als de IT-architectuur te transformeren. Zijn favoriete methodes hiervoor zijn het ontkoppelen van IT-systemen en teams te leren daadwerkelijk producten te ontwerpen, ontwikkelen en te leveren aan hun (interne) klant.

Edo heeft in zijn vrije tijd een passie voor bouw architectuur, robots en bordspellen. Hij gebruikt zijn ervaringen daarvan om te laten zien dat IT ook gewoon heel erg leuk kan zijn, door bijvoorbeeld de analogieën te zoeken met andere vakgebieden zoals bouw architectuur, engineering en de procesindustrie. Of door robot workshops te organiseren voor scholieren, de kinderen van zijn collega’s of bij zijn klant. Edo zet zijn ervaring met bordspellen in om IT-training games te ontwerpen.

Als Edo trainingen geeft, is hij ook een IT-consultant met veel kennis over alle aspecten van IT.

contact-us

Contact opnemen

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht! →

Of bel +31 (0)20 760 9844