Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close
online-training
Update corona maatregelen: wij organiseren weer fysieke trainingen!
Bekijk hier ons trainingsaanbod
Close

Scrum@Scale - Virtual

Scrum op grote schaal. Leer in deze 2-daagse training schalen van één naar meerdere Scrum Teams. Deze training wordt gegeven door Serge Beaumont, één van de early adopters van Scrum@Scale. Inclusief Scrum@Scale certificaat.

Download brochure

Word Certified Scrum@Scale Practitioner!

Van Fortune 100 bedrijven tot start-ups, Scrum@Scale is een framework geschikt voor allerlei ondernemingen die Agile willen werken. Met Scrum@Scale kan je een onbeperkt aantal Scrum teams efficiënt coördineren door het gebruik van een 'scale-free' architectuur. Scrum@Scale is bedacht door Jeff Sutherland, één van de grondleggers van Scrum. Serge leert je in twee dagen alles over het schalen van Scrum volgens zijn framework.

Scrum@Scale is perfect voor

Ben je Agile Coach, Scrum Master of Product Owner en wil je weten hoe je Scrum op grote(re) schaal kan toepassen? Er bestaan meerdere manieren om Scrum te schalen. Kies je voor het Scrum@Scale framework van Jeff Sutherland, dan is deze training alles wat je nodig hebt om te starten. Je hebt Scrum kennis en ervaring, en hebt voor aanvang deze twee guides doorgenomen: de Scrumgids en de Scrum@Scale Guide.

Wat leer je tijdens de Scrum@Scale training?

We gaan ervan uit dat je bekend bent met Scrum op kleine(re) schaal. Daarom slaan we de basics over en gaan we direct aan de slag met het schalen van Scrum. Je leert wat de verantwoordelijkheden zijn van een Product Owner, Scrum Master en Developers in een organisatie die opschaalt. We verkennen de beste manieren om samenwerking tussen teams te faciliteren en ontdekken hoe Release Planning werkt wanneer je dit doet met tientallen, honderden of duizenden mensen. Aan het einde van de training ben je in staat een Transformatie Backlog te creëren, te prioriteren, en issues die je onderweg tegenkomt te overwinnen. We durven zelfs te zeggen dat je straks 5x zoveel werk kunt leveren, zonder nieuwe teams toe te voegen! Ga je de uitdaging aan?

Programma

 • Samenwerken: hoe werk je samen met meerdere/grotere teams volgens Scrum@Scale?
 • Backlog: wat is een Transformatie Backlog en hoe prioriteer je op grote schaal?
 • Meten van resultaten: leer resultaten meten in iedere omgeving.
 • Productiviteit: ontdek hoe dit framework de productiviteit van je team(s) een boost geeft.
 • Voor iedere rol: schalen heeft impact op iedere rol, samen ontdekken we welke impact.

Scrum@Scale Practitioner Certificaat

Het examen (een online test) en Scrum@Scale certificaat zijn bij de training inbegrepen. Om je certificering te behalen is aanwezigheid tijdens de volledige training een vereiste. De test leg je na afloop van de training online af op een moment naar keuze. Slaag je voor het examen dan:

 • ontvang je een Scrum@Scale Practitioner certificaat.
 • word je lid van de Scrum@Scale community, na twee jaar vernieuw je jouw lidmaatschap.
 • word je opgenomen in de wereldwijde Scrum@Scale database.

Scrum@Scale Learning Journey

De Learning Journey van een Scaling Practitioner begint altijd met diepgaande kennis van Scrum. Je volgt bijvoorbeeld eerste onze Agile Scaling Frameworks Overview training of wordt Scrum Master (PSM of CSM). Daarna kan je ervoor kiezen om meer te leren over Scrum op grote schaal met deze Certified Scrum@Scale Practitioner training. Zie het als een volgende stap binnen jouw eigen Scrum Journey.

Ja, ik wil Certified Scrum@Scale Practitioner worden

Na registratie ontvang je een bevestigingsmail met praktische informatie. Een week voor de training vragen we je naar dieetwensen. Indien voorbereiding gewenst is, krijg je op dit moment ook de literatuur via de mail. Tot dan!

Wat moet ik nog meer weten?

 • Jouw certificaat en 2-jarig Scrum@Scale lidmaatschap zijn bij de training inbegrepen.
 • Het studiemateriaal en een lekkere lunch ook.
 • Reis- en verblijfkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen.
 • Deze training wordt in het Engels gegeven
Contact opnemen
contact-us

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht!

Of bel +31 (0)20 760 9844