Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close

Agile training: SAFe for Teams + certificaat

Samen sterker! Deze 2-daagse training is gefocust op samenwerken. Hoe werk je binnen jouw SAFe-team samen? Hoe werk je samen met andere teams? Leg na deze dagen het SAFe for Teams examen af en ontvang jouw Scaled Agile Academy-certificaat.

Word een top SAFe-team!

Met grotere groepen op een Agile wijze een product opleveren kan best een uitdaging vormen. SAFe is een framework dat is ontwikkeld om dit te realiseren. Jouw organisatie heeft besloten om SAFe te gebruiken, en nu? Deze Foundation level training zorgt ervoor dat jouw team binnen twee dagen up and running is.

Deze SAFe training is perfect voor...

De Certified Leading SAFe training is perfect voor Agile teams die volgens SAFe principes gaan werken. De nieuwe werkwijze heeft een impact op ieder teamlid. Tijdens deze training staan we stil bij de gevolgen van deze verandering voor iedere rol. Wil je weten hoe jij en je team samen met andere teams waarde kunnen maximaliseren? Deze training gaat je helpen! Weten wat Agile, Scrum en/of Kanban betekenen is fijn. Ervaring met SAFe is niet vereist.

Wat leer je tijdens de Certified SAFe for Teams training?

Natuurlijk nemen we uitgebreid de tijd om SAFe echt te snappen. Welke principes liggen ten grondslag aan SAFe en hoe werkt het in de praktijk? Je leert welke rol het SAFe team heeft in de Agile Release Train, je leert andere teams begrijpen inclusief hun rollen en de afhankelijkheden tussen de diverse teams.

Na deze training ben je in staat om iteraties te plannen, deze uit te voeren en de waarde ervan te demonstreren. Je kunt ook Program Increments plannen en optimaal samenwerken met andere teams in de Release Train.

Programma

 • Ontstaan SAFe: hoe SAFe is gebouwd op de Lean en Agile manieren van werken.
 • SAFe in de praktijk: wanneer gebruik je SAFe en hoe bouw je een Agile (SAFe) team?
 • Agile Release Train: begrijpen hoe de Agile Release Train werkt.
 • Continuous Delivery: wat is een Continuous Delivery pipeline?
 • DevOps cultuur: ontdek wat een DevOps cultuur betekent binnen een SAFe context.

SAFe Trainers

Onze trainers zijn SAFe-gecertificeerde experts. Het zijn goeroes op het gebied van Agile en Scaling. Goeroes met ontzettend veel praktijkervaring. Deze ervaringen delen ze graag met jou als aanvulling op de vastgestelde SAFe leerdoelen.

SAFe for Teams Certificering

Deze SAFe training wordt afgesloten met een examen. Let op: om deel te mogen nemen aan het examen is aanwezigheid op beide trainingsdagen verplicht. Het examen en SAFe Practitioner-certificaat zijn bij de prijs van de training inbegrepen. Het examen leg je online af binnen 30 dagen na de laatste trainingsdag. Als je slaagt voor het examen ontvang je het certificaat van de Scaled Agile Academy, plus:

 • 1 jaar SAFe Community Platform lidmaatschap.
 • Exclusief toegang tot online leerbronnen.
 • Certificaat van deelname.

SAFe Practitioner (SP) certification | Xebia Academy

SAFe Learning Journey

Xebia Academy biedt vier SAFe trainingen die aansluiten op diverse behoeftes. Wil je meer weten over de verschillende manieren waarop je Agile kunt schalen? Dan is onze Agile Scaling Frameworks Overview perfect voor jou.

Ben jij de persoon die de SAFe transformatie leidt? Dan bieden we speciaal voor jou de Certified Leading SAFe training op Professional level.

Ben jij een Product Owner of Product Manager en ben je benieuwd welke impact de adoptie van SAFe gaat hebben op jouw dagelijkse taken? Dan raden we je aan om onze Certified SAFe Product Owner/Product Manager training te volgen, speciaal voor Product Professionals!

Ja, ik wil écht bijdragen aan het SAFe-team!

Na registratie voor deze SAFe-training ontvang je een bevestigingsmail met praktische informatie. Een week voor de training vragen we je naar dieetwensen. Indien voorbereiding gewenst is, krijg je op dit moment ook de literatuur via de mail. Tot dan!

Wat moet ik nog meer weten?

 • Het examen en certificaat zijn bij de training inbegrepen.
 • Het studiemateriaal en een lekkere lunch ook.
 • Reis- en verblijfkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen.
 • De Certified SAFe for Teams training wordt in het Engels gegeven.
Onze SAFe trainers
Gerelateerde SAFe-training
contact-us

Contact opnemen

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht! →

Of bel +31 (0)20 760 9844