Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close

DevOps Simulation Game: Het Phoenix Project

Ervaar tijdens deze Simulation Game de essentie van DevOps. Maak kennis met DevOps en leer hoe je het in jouw organisatie toepast. Het Phoenix Project duurt een dag en wordt in het Engels of Nederlands gefaciliteerd.

DevOps echt ervaren

Sta je aan de vooravond van de implementatie van DevOps? Wil jouw Agile team meer leren of ben je benieuwd welke impact DevOps kan hebben op de organisatie? In al deze gevallen is Het Phoenix Project een perfecte dag uit voor het hele team! Wij geloven in de kracht van samen, van ervaring en van doen. Het Phoenix Project neemt jouw team mee op een avontuur, waarin samen doen en leren onder begeleiding van een ervaren trainer centraal staan.

Stel jezelf voor... jouw bedrijf, Parts Unlimited, zit diep in de problemen. Sales vallen tegen, de aandelenkoers neemt een duikvlucht. Maar er is hoop: een uitgebreid plan genaamd 'The Phoenix Project'. Dit zou de redding van het bedrijf kunnen betekenen, en jullie zelfs een voorsprong geven op de concurrentie. 

Ga jij de uitdaging aan om met jouw team Het Phoenix Project tot een succes te maken en Parts Unlimited van de ondergang te redden? Om te slagen moet jouw team alle DevOps rollen vervullen (development, testing, operations, business, en management) en leren effectief samen te werken.

Het Phoenix Project is perfect voor

Deze DevOps Simulation Game is perfect voor teams die DevOps echt willen ervaren. Specifieke voorkennis is niet vereist. Voorafgaand aan het spel voeren we een gesprek om doelen en prioriteiten te bespreken. Het Phoenix Project wordt dus altijd afgestemd op de wensen van de organisatie.

Wat leren jullie van de DevOps Simulation Game: Het Phoenix Project?

De game is een uitstekende manier voor nieuwe groepen om elkaar te leren kennen en een resultaatgericht team op te bouwen. De simulatie vindt plaats in een veilige en leuke omgeving waar experimenteren wordt aangemoedigd. De snelle iteraties in het spel zorgen voor een dosis continuous improvement die anders maanden in beslag zou nemen. Spelenderwijs ontdekken deelnemers de juiste cultuur voor DevOps, het belang van autonomie en ze leren wat Single Piece Flow en een Stop the Line-mentaliteit betekenen. Tijdens het spel komen skills als visueel management en Agile planning aan bod. Aan het einde van het spel hebben jullie samen ontdekt hoe jullie effectief samenwerken en de beste prestaties kunnen leveren.

DevOps Learning Journey

De Learning Journey van een DevOps professional begint met de ambitie om efficiënter (samen) te werken. Het Phoenix Project is een bijzondere ervaring voor het hele team en een gave manier om kennis te maken met DevOps. Wil je hierna meer weten over DevOps? Kies dan voor onze tweedaagse Certified DevOps Fundamentals training. Dit een training op Foundation level. Nadat je je certificaat hebt behaald, kun je je reis voortzetten met onze Certified DevOps Professional – Enable and Scale training. Leer in deze training nog meer over DevOps en verbeter je vaardigheden zodat jij excelleert in iedere DevOps omgeving.

Wat moeten jullie nog meer weten?

  • Het spelontwerp is geïnspireerd door het boek The Phoenix Project, zonder exact het verhaal te volgen. Het boek lezen is geen vereiste, maar bederft ook niet het spel
  • Voorafgaand houden we een voorbereidingsgesprek om te zorgen dat jouw team het meeste haalt uit deze dag!
  • Het spel wordt gefaciliteerd in het Engels en Nederlands
  • Het spel kan virtueel, in-company worden gespeeld of bij Xebia in Amsterdam of Hilversum
  • Reis- en verblijfskosten zijn niet inbegrepen
contact-us

Contact opnemen

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht! →

Of bel +31 (0)20 760 9844