Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close
online-training
Update corona maatregelen: wij organiseren weer fysieke trainingen!
Bekijk hier ons trainingsaanbod
Close

Certificeer met Scrum Alliance in agile

Scrum rollen uitgelegd door Arlen Bankston, Pierluigi Pugliese en Marco Mulder.
logo

Over Scrum Alliance

Scrum is een eenvoudige maar ongelooflijk krachtige set van principes en praktijken die teams helpen producten op te leveren in korte cycli. Hierdoor is snelle feedback, continue verbetering en snel aanpassen aan veranderingen mogelijk. Scrum Alliance® werd opgericht in 2001 en is met meer dan 500.000 gecertificeerde professionals wereldwijd de grootste en invloedrijkste professionele lidmaatschaps- en certificeringsorganisatie in de agile gemeenschap. Scrum Alliance® is een non-profit in de VS gevestigde certificatie-instelling, haar missie is het begeleiden en inspireren van individuen, leiders en organisaties met praktijken, principes en waarden die werkplekken creëren die plezierig, welvarend en duurzaam zijn. Scrum Alliance® verzorgt beoordelingen en certificeringen voor Xebia Academy's CSM (Certified Scrum Master) en CSPO (Certified Scrum Product Owner) trainingen.

Xebia Academy & Scrum Alliance 

In samenwerking met Scrum Alliance® heeft Xebia Academy meer dan 130 Certified Scrum Master (CSM) en Certified Scrum Product Owner (CSPO) trainingen gefaciliteerd voor meer dan 3500 deelnemers. Onze trainers, Arlen Bankston, Pierluigi Pugliese en Marco Mulder, zijn allemaal gecertificeerde Scrum-Masters en guru's in het veld.

Onze Scrum Alliance gecertificeerde trainingen

Je certificering verlengen: dit verandert er in 2019

Ben je klaar om je certificering te verlengen? Scrum Alliance heeft een aantal belangrijke veranderingen aangekondigd die op 4 februari 2019 ingaan:

"To validate your participation and continued proficiency in the fundamental principles and practices of Scrum, you are required to earn Scrum Education Units® (SEUs) by completing an educational training or learning opportunity."

Wat betekent dit voor je als je wilt vernieuwen? Er zijn een aantal mogelijkheden, afhankelijk van je verlopen certificering:

Je certificering is minder dan twee jaar verlopen en:

  • als je voor 4 februari vernieuwt, betaal je slechts de fee om te verlengen.
  • als je na 4 februari verlengt, heb je 20 SEU's nodig voor CSM en CSPO, bovenop de kosten om te verlengen.

Als je certificering meer dan twee jaar is verlopen, kun je contact opnemen met Scrum Alliance support om je certificering te verlengen.

Let op: Alle SEU's die gebruikt worden voor verlenging moeten binnen de afgelopen twee (2) jaar verdiend zijn.

Contact opnemen
contact-us

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht!

Of bel +31 (0)20 760 9844