online-training
Bespaar 33% op Virtual Classrooms in Agile, Scrum, Software Engineering, Cloud Engineering, DevOps en Security.
Claim jouw 33% hier.
Close
Agile Leadership & Scaling

Training from the Back of the Room

Til je trainingsvaardigheden naar een meer geavanceerd niveau terwijl je ontdekt hoe het menselijk brein echt leert, want dat is heel anders dan de traditionele aannames over leren. Verken de meest actuele "cognitieve neurowetenschappen" over effectieve instructie - hoe de hersenen kennis opnemen, opslaan, ophalen en gebruiken. Ontdek zes krachtige leerprincipes gebaseerd op de beste hersenwetenschap en hoe je deze principes toepast telkens als je anderen traint, onderwijst of coacht.

Deze versnellende leer principes gaan hand in hand met team-gebaseerde Agile en Scrum processen en principes. Als je een Agile coach of Scrum-trainer bent, zal je vooral blij zijn om te ontdekken hoe je Agile/Scrum concepten kunt combineren met de “gezamenlijke leerlingenbetrokkenheid”.

Is de Training from the Back of the Room geschikt voor mij?

 • Ervaren scrummasters, product owners, agile coaches, team leads, consultants en trainers.
 • Deze training kan alleen geboekt worden op uitnodiging van iemand van Xebia.

Voor een impressie van een vorige "Training from the Back of the Room" bij Xebia kun je op deze video klikken.

Wat kan ik bereiken met deze training?

Tijdens dit dynamische, tweedaagse trainingsprogramma oefen je met behulp van de 4C's instructie-ontwerp "kaart" met de inhoud die je onderwijst, ongeacht de complexiteit van het onderwerp, de grootte van de klas, of het niveau van de leerlingen. De 4C's is een hersen gebaseerd, in vier stappen, versneld leerinstructiemodel dat nu wordt gebruikt door honderden Agile coaches en Scrum trainers over de hele wereld.

Verlaat dit train-de-trainer evenement met de toolbag van een trainer met praktische, op de hersenen gebaseerde instructiestrategieën die je direct kunt gebruiken in je eigen trainingsprogramma's. Je vertrekt ook met een werkboek van 100 pagina's vol met nieuwe bronnen en informatie over hersenwetenschap, evenals kopieën van Sharon Bowman's best verkopende boeken: "Training from the BACK of the Room" en "Brain Science to Make Training Stick.''

Leerresultaten voor deze training

Na deelname aan dit informatieve en interactieve programma ben je in staat om:

 • De meest actuele hersenwetenschap over menselijk leren uit te leggen en te definiëren - informatie die direct toepasbaar is op alle lessen, of het nu in de klaslokalen, één-op-één of computerondersteund is.
 • De "The Six Trumps" toe te passen - zes leerprincipes gebaseerd op hersenwetenschap die het leren en het behoud van kennis aanzienlijk zullen verbeteren, ongeacht de inhoud van het onderwijs.
 • Deze zes leerprincipes in actie te erkennen.
 • Deze principes in elke leeromgeving te gebruiken: klaslokaal, e-learning, één-op-één, kleine en grote groepen.
 • Hersenwetenschap en technologie te combineren en verbeter het leren door beide op een creatieve, collaboratieve manier te gebruiken.
 • Toegang tot nieuwe bronnen die jouw kennis van de meest actuele hersenwetenschap over menselijk leren zullen uitbreiden.
 • De toolbag van een trainer te gebruiken met praktische tips en activiteiten - een verzameling van best practices die je tijdens het trainingsprogramma hebt gecreëerd.
 • Voor Agile coaches en Scrum trainers: Agile en Scrum processen en principes te combineren met de versnelde leerprincipes om gezamenlijke, interactieve, leuke en memorabele leerervaringen te creëren.

Wat moet ik nog meer weten?

Materialen die elke deelnemer zal ontvangen:

 • Een exemplaar van Sharon Bowman's best verkochte boek “Training from the BACK of the Room! 65 Ways to Step Aside and Let Them Learn.”
 • Een exemplaar van Sharon Bowman's nieuwste boek " “Using Brain Science to Make Training Stick.”
 • Een exemplaar van het 100 pagina's tellende deelnemersboek "Learn It Fast and Make It Last.
 • Een verzameling "brain activating tools" – game prijzen, trainingssouvenirs en leermiddelen - die gebruikt kunnen worden in de eigen trainingsprogramma's van de deelnemer.
 • Een certificaat van voltooiing voor je cv dat geschikt is om in te lijsten.
Contact opnemen
contact-us

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht!

Of bel +31 (0)35 538 1921