Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close

DevOps training: Certified DevOps Professional - Enable & Scale

Leer jouw organisatie transformeren met DevOps. Om de uitrol van DevOps een succes te maken zijn zowel diepgaande kennis als professionele skills nodig. Deze 2-daagse training is het vervolg op DevOps Fundamentals, met een focus op teambuilding, leiderschap en continuous improvement.

Word een DevOps Professional!

Je hebt de DevOps Fundamentals succesvol afgerond en nu is het tijd om je kennis in de praktijk te brengen! Deze 2-daagse training helpt je de stap maken van denken naar doen. Je behaalt je level 3 certificaat, met een focus op de volgende competenties: moed, teambuilding, leiderschap en continuous improvement. Deze training wordt gegeven door dezelfde DASA-master trainers die wereldwijd ook DevOps train-de-trainer sessies verzorgen. 

"De interactie en real-life cases van verschillende klanten waren fijn en leerzaam." - Business Consultant

Deze DevOps Professional training is perfect voor...

De Certified DevOps Professionals training is perfect voor iedereen die werkzaam is in IT-development, operations of service management. Van CIO tot Automation Architect, Product Owner en Project Manager. Heb jij in jouw functie te maken met DevOps of Continuous Delivery, dan is deze training jou op het lijf geschreven. Let op, om deel te nemen aan deze training dien je de DevOps Fundamentals succesvol te hebben afgerond en in het bezit te zijn van het level 2 certificaat.

Wat leer je tijdens de Certified DevOps Professional training?

We verkennen waarom moed, teambuilding, leiderschap en continue verbetering belangrijk zijn in een DevOps omgeving. Daarna gaan we dieper in op het DevOps Team, met een focus op diverse soorten gedragingen. We leren feedback vragen en transparantie vergroten. Je ontdekt wat een 'safe to fail' omgeving betekent en waarom dit essentieel is. Aan het einde van de training weet je waarom de juiste cultuur cruciaal is voor het succes van DevOps en welke factoren de cultuur beïnvloeden. Ook leer je continuous improvement faciliteert met o.a. Story Mapping, Retrospectives en team workshops.

Programma

  • DevOps cultuur : wat is een DevOps cultuur?
  • DevOps risico's: hoe signaleer je risico's en houd je mensen tevreden en gemotiveerd?
  • DevOps tools: leer problemen bespreken tijdens speciale sessies en analyseer workflows.
  • DevOps omgeving: ontdek het belang van een omgeving waarin fouten gemaakt mogen worden.
  • DevOps implementeren: hoe vergroot je vertrouwen en stel je de beste DevOps teams samen?

DevOps Trainers

Onze trainers zijn DASA gecertificeerde master trainers. Het zijn goeroes in hun vakgebied. Goeroes met ontzettend veel praktijkervaring. Deze ervaringen delen ze graag met jou ter aanvulling op de leerdoelen die door DASA zijn bepaald. De perfecte voorbereiding op jouw DASA examen!

DevOps Professionals Certificering

Het examen en DASA certificaat zijn bij de training inbegrepen. Het examen kan direct na de training worden afgelegd of op een ander moment naar keuze (binnen 1 jaar na de training). Heb je 60% van de multiple choice vragen goed beantwoord, dan ben je geslaagd en ontvang je jouw level 3 certificaat. Wil je jezelf goed voorbereiden op het examen? Doe hier alvast het DevOps Professional - Enable & Scale proefexamen.

DevOps Learning Journey

De Learning Journey van een DevOps professional begint met de ambitie om efficiënter (samen) te werken. In onze 2-daagse Certified DevOps Fundamentals training delen we de basics van DevOps. Dit is een training op Foundation level. Nadat je je level 2 certificaat hebt behaald, kun je jouw reis voortzetten met deze Certified DevOps Professional – Enable and Scale training. Leer in deze training nog meer over DevOps en verbeter je vaardigheden zodat jij excelleert in iedere DevOps omgeving.

Ja, ik wil een DevOps Professional worden!

Na registratie ontvang je een bevestigingsmail met praktische informatie. Een week voor de training vragen we je naar dieetwensen. Indien voorbereiding gewenst is, krijg je op dit moment ook de literatuur via de mail. Tot dan!

Wat moet ik nog meer weten?

  • Het DASA examen en certificaat zijn bij de prijs van de training inbegrepen
  • Studiemateriaal (zoals het DevOps Professionals Workbook) en een lekkere lunch ook
  • Reis- en verblijfkosten zijn niet inbegrepen
  • Deze training wordt gegeven in het Engels en het Nederlands
contact-us

Contact opnemen

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht! →

Of bel +31 (0)20 760 9844