Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close
DevOps

The Site Reliability Engineering (SRE) Game - Introduction to SRE

Ga direct samen aan de slag met SRE! Deze Site Reliability Engineering Game is een simulatie waarbij we jullie de leiding geven over het fictieve omgeving. Leer risico's beheersen en Reliability samen verbeteren. Na deze 4-uur durende workshop kunnen jullie direct aan de slag met SRE!

Download brochure

Samen aan de slag met SRE!

Iets nieuws leren kan op allerlei manieren. Bij Xebia zijn we fan van leren door doen en deze SRE Game is daar het perfecte voorbeeld van! Tijdens deze simulatie krijgen jij en je team de leiding over een fictieve omgeving. Selecteer de juiste DevOps practices, kies de beste architectural patterns en leer samen in een halve dag de Reliability verbeteren!

Deze SRE Game is perfect voor

Deze Game is perfect voor iedereen die betrokken is bij IT-Development, Operations of Service Management, met name als je verantwoordelijk bent voor Reliability, Monitoring of Operations. Eerdere deelnemers zijn bijvoorbeeld: CTO's, Product Owners, DevOps Engineers, Operations Managers, Software Developers, Incident and Change Managers, System Administrators en IT Architects. Specifieke voorkennis is niet vereist.

Wat leer je tijdens The Site Reliability Engineering Game?

Tijdens de Game word je gevraagd om (samen) keuzes te maken. Investeer je bijvoorbeeld in het herontwerpen van je architectuur of richt je je juist op de implementatie van nieuwe functies? Los je deze grote stabiliteitsproblemen nu op of wacht je op een nieuwe release? Ga je P1 incidenten negeren op eigen risico? In deze 4 uur durende game-workshop combineren we theorie en praktijk om jou (en jouw team) een beter inzicht te geven in Reliability Engineering.

The Game

Jullie leren:

  • De belangrijkste concepten en principes van Site Reliability Engineering (SRE)
  • Hoe SRE zich verhoudt tot DevOps
  • De voordelen van SRE
  • Hoe je direct met SRE aan de slag gaat
  • Welke belangrijke maatregelen je kunt nemen om Reliability te verhogen
  • SRE principes toepassen op een fictieve organisatie
  • De belangrijkste kenmerken van het operationele en organisatorische model voor SRE identificeren
  • Hoe SRE bijdraagt aan meer Reliability!

SRE Trainers

Deze SRE Game wordt begeleid door experts in hun vakgebied, specialisten die wij ook wel goeroes noemen. Jouw trainer is iemand met uitgebreide IT- en software ervaring, die graag zijn of haar kennis en vaardigheden deelt om jouw team te helpen excelleren.

SRE Learning Journey

Naast deze SRE Game, bieden we ook de Site Reliability Engineering Foundation training aan. Deze 2-daagse training is op Foundation level. Dat betekent dat we beginnen met de basics van SRE. Hebben jij en je team na het spel nog behoefte aan meer informatie over SRE, dan raden we je aan deze training te volgen. Kijk hier voor meer informatie!

Ja, ik wil meer weten over SRE

Na aanmelding voor deze SRE Game ontvangen jullie een bevestigingsmail met praktische informatie. Een week voor de training vragen we naar dieetwensen en delen we literatuur als voorbereiding gewenst is. Tot dan!

Contact opnemen
contact-us

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht!

Of bel +31 (0)35 538 1921