Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close

Gino Shahidi

Gino is een agile product management coach en trainer, met hands-on ervaring in verschillende rollen zoals developer, Scrum master, Product Owner en Product manager. Door zijn samenwerking met zowel grote organisaties, als startups heeft Gino een bewezen trackrecord in het maximaliseren van waarde voor de eindgebruiker en het maken van een positieve impact op de teams en organisaties met wie hij samenwerkt.

Gino Shahidi

Meer over

Gino’s expertise gebied is agile product en innovatie management. Geïnspireerd door agile en lean startup methodologieën is hij gedreven om innovatie een onderdeel te laten worden van de DNA van organisaties. Door het implementeren van feedback-loops, experimenting-mindset en validated learning is hij in staat organisaties te helpen de risico's die gepaard gaan met innovatie en productontwikkeling te beperken. 

Gino heeft zijn Master behaald in Business Information management, zijn Bachelor in Information science en verschillende certificeringen in Agile / Scrum en Product Management (SVPG, ISPMA).

contact-us

Contact opnemen

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht! →

Of bel +31 (0)20 760 9844