Gino Shahidi

Gino is een agile product management coach en trainer, met ervaring in verschillende rollen zoals ontwikkelaar, Scrum master, product owner en product manager. Hij werkt met zowel grote bedrijven als startups en heeft een bewezen staat van dienst in het maximaliseren van klantwaarde en het maken van een positieve impact op de teams die hij coacht.

Gino’s expertisegebied is agile product- en innovatiemanagement. Geïnspireerd door agile en de lean startup-methodologieën is hij gedreven om innovatie onderdeel te maken van de organisatiecultuur. Hij minimaliseert de risico’s en onzekerheden die gepaard gaan met innovatie door snelle feedback-loops met klanten en gevalideerde leertechnieken te implementeren.

Gino heeft een mastergraad in bedrijfsinformatiemanagement, een bachelorgraad in informatiewetenschappen en andere certificeringen in Agile / Scrum en productmanagement (SVPG, ISPMA).

Aankomende trainingen

GenAI-Powered Certified Scrum Product Owner® (CSPO)

Leer hoe je als producteigenaar de kracht van Gen AI kunt benutten. Volg nu onze GenAI-aangedreven Certified Scrum Product Owner® (CSPO) training!

Gino Shahidi

GenAI
Product Eigenaar
Product Leader
Product Owner
Productbeheer
2 days
In Person

Next:

21 – 22 okt, 2024

From:

€1570

Bekijk training
Certified Scrum Product Owner (CSPO)

Word een Certified Scrum Product Owner (CSPO) – van Scrum Alliance – voor optimale productontwikkeling.

Gino Shahidi

Product Eigenaar
Product Management
Product Owner
Scrum
Scrum Alliance
2 days
In Person

Next:

11 – 12 jul, 2024

From:

€1570

Bekijk training

Kun je de cursus die je zoekt niet vinden? Er is nog meer!

Trainer expertise

Disciplines

Product
Beheer