Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close
In-Company

Training op maat op jouw bedrijfslocatie

Met onze in-company trainingen door 's werelds toonaangevende experts heb je alle tools in huis om te slagen. Ook beschikbaar als Virtual Classrooms of On-Demand video trainingen.

Scrum Startup voor Teams Online Training

De basis leggen voor een agile transformatie

Of je nu training nodig hebt voor 10 personen of 10.000, de online training Scrum Startup for Teams biedt een schaalbare online Scrum-leerervaring die je alles bijbrengt wat een Scrum-teamlid nodig heeft om de sprint te starten. Het curriculum en de inhoud zijn ontwikkeld door Scrum Inc. in samenwerking met de mede-maker van Scrum, Dr. Jeff Sutherland. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Data & A.I. Online Training

Is jouw team thuis en wil je hun Data & AI-vaardigheden uitbreiden?

Onze trainingspartner GoDataDriven biedt een breed scala aan in-company trainingen online aan. Data Science met Python, Time Series, A/B Testing, Apache Airflow en meer. Je kunt kiezen wat het beste bij jullie team past: 1 dag per week voor een paar weken, elke middag voor een volledige week of een enkele volledige dag. Meer info vind je op de GoDataDriven website.

Open rooster en in-company

Alle trainingen uit ons portfolio bieden we zowel in het open rooster als incompany aan.

Het open rooster biedt voordelen als je graag wilt leren met anderen die vanuit een andere omgeving met vergelijkbare vragen zitten; als je graag nieuwe vakgenoten leert kennen; of je gewoon er even uit wilt om met focus iets nieuws te leren.

Incompany wordt interessant als je met meerdere mensen uit dezelfde organisatie hetzelfde wilt leren; je wilt leren in de context van je eigen werk; je met je collega’s op een zelfde niveau wilt komen of samen een verandering ingaat. Daarnaast kan het voor groepen financieel aantrekkelijker zijn om incompany trainingen af te spreken. 

Naast incompany opleidingen staan we ook organisaties bij in opleidingsprogramma’s, zowel om continue groei binnen een organisatie mogelijk te maken alsook wanneer er een grote verandering ondersteund moet worden. Xebia Academy kan als complete opleidingspartner fungeren.

Als je meer wilt weten over onze incompany mogelijkheden, neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs.

Eersteklas training voor elk IT-gebied

Leerervaring staat centraal: het is jouw learning journey

Leren is een reis. Een reis waarin wij als gids optreden. Een reis waarbij jouw leerervaring centraal staat. Ons doel is om het maximale uit professionals te halen op elke stap in hun ontwikkeling. Ons aanbod is zo ingericht dat je je eigen reis kunt samenstellen, van de foundation tot aan het expert niveau en van het ene vakgebied naar het andere. Je hoeft deze “learning journey” niet alleen af te leggen. Wij brengen individuen, teams en organisaties bijeen om met elkaar op te trekken, zodat zij van en met elkaar kunnen leren. Iedereen kan daarin zijn of haar eigen route kiezen. Als jij dat wilt kunnen onze opleidingsadviseurs jou daarbij helpen. Zij kennen namelijk alle routes met bezienswaardigheden onderweg. 

Onze opleidingen zijn op een aantal niveaus ingedeeld. Op Foundation niveau zitten trainingen die inzicht geven in een onderwerp en de basis leggen om verder te groeien. Op Professional niveau zijn de trainingen die jou als professional op het juiste niveau brengen om je vak uit te oefenen. Vaak is daar een certificaat aan verbonden waardoor het ook aantoonbaar is. Op Expert niveau zitten de opleidingen die verdieping geven op een specifiek onderwerp of jou naar een next level brengen in jouw vakgebied. Binnen ons portfolio kun je jouw eigen reis uitstippelen. Daarnaast kun je ook een voorgedefinieerd ontwikkelpad volgen om zo tot het gewenste niveau te komen.

The training was educational and enjoyable. I was able to apply what I learned immediately in my work the next day.

Ministerie van OCW
Onze uitgangspunten om jou maximaal te laten leren
Deze bedrijven hebben wij in-company getraind
Wereldwijd vertrouwen 40.000+ deelnemers en bedrijven op Xebia Academy
contact-us

Contact opnemen

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht! →

Of bel +31 (0)20 760 9844