Train jouw team

We helpen mensen, teams en organisaties vooruit met de tech skills van de toekomst. Stel jouw personeel in staat om continu te leren met onze op maat gemaakte Upskill Programma’s.

Training op maat voor jouw organisatie?

Roy helpt je graag verder met op maat gemaakte trainingsoplossingen voor jouw teams of onderneming.

Upskill Programma’s

Maak digitale transformatie mogelijk met tech training en consultancy.

Waarom zou je
jouw team(s) trainen?

Met nieuwe technologieën die zich razendsnel ontwikkelen en een uitdagende banenmarkt is het vinden en behouden van de juiste mensen een lastige taak.

Maar, er is eerder een tekort aan de juiste vaardigheden dan aan mensen. Daarom zal 50% van alle werknemers zich de komende vijf jaar moeten bijscholen, waarschuwde World Economic Forum ons.

Jouw werknemers trainen is dan ook de beste oplossing om die skills gap te overbruggen. Nieuwe skills leren, geeft werknemers de voldoening dat ze investeren in zichzelf en hun toekomst. Bovendien vergroot dat hun betrokkenheid bij jouw organisatie, omdat ze weten dat hun werkgever in hen investeert. Ze voelen dat ze er toe doen.

Op dezelfde manier trekken talenten sneller naar organisaties waar zij zich persoonlijk kunnen ontwikkelen. Bovendien is het opleiden van jouw mensen tussen de 72% en 90% goedkoper dan het zoeken naar en het aannemen van nieuw talent.

Voordelen van het bijscholen van uw organisatie

Verbeter jouw financiële resultaten met verbeterde vaardigheden.

Vergroot de betrokkenheid en tevredenheid van werknemers.

Behoud werknemers langer voor jouw organisatie.

Verhoog de efficiëntie en productiviteit van het team.

Trek nieuw talent aan door aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden.

Bereid je beter voor op toekomstige veranderingen.

50% van alle werknemers moet zich voor 2025 bijscholen.

World Economic Forum (WEF), Future of Jobs Report 2020.

Wat onze trainingsprogramma’s jou bieden

1. Skills gap analyse op basis van assessments

Met onze assessments geven we je de juiste inzichten over waar je teams op dit moment staan.

2. Op maat gemaakt loopbaanprogramma met learning journeys

Met onze learning journeys verbinden we strategische en persoonlijke doelen met op maat gemaakte ontwikkelingstrajecten.

3. Geavanceerde blended learning trainingsprogramma’s

Jouw werknemers kunnen kiezen voor de manier van leren die bij hun past. Een combinatie van klassikale, virtuele en on-demand training, aangepast aan jouw voorkeuren.

4. Voortdurend leren om de vaardigheden van het personeel te vergroten

Door een bedrijfsbreed trainingsprogramma op te zetten, zorg je voor continuous learning onder youw werknemers. Denk bijvoorbeeld aan een eigen Tech Academy.

Feiten en
Cijfers

We zijn er trots op dat we al tientallen jaren lesgeven en samenwerken met vele partners en deelnemers over de hele wereld. We geloven dat bijgaande cijfers het vertrouwen laat zien dat onze klanten in ons en onze expertise hebben.

Over ons

622

Trainers

9.5

Tevredenheidspercentage

1,3mn+

Studenten

24K

Uren training

Trainingsformats

We bieden trainingen aan in elke gewenste format en bij elke gewenste partner. Of je nu de voorkeur geeft aan klassikaal leren, virtuele, klassikale training, blended learning, of e-learning, samen creëren we het beste trainingsprogramma op maat.

Klassikale Training

De klassikale training is gebaseerd op een mix van dynamische lessen en praktische opdrachten. We maken leren leuk door het gebruik van spellen en andere interactieve leermethodes.

Online Training

In de online, klassikale trainingen gebruiken onze trainers verschillende tools en scènes om een optimale ervaring te bieden, zodat je ook op afstand interactie tussen de deelnemers hebt.

On-Demand Training

Xebia Academy is een officiële reseller van on-demand trainingen van toonaangevende platforms, zoals Acloudguru, Pluralsight en Qwiklabs. Met korting krijg je toegang tot deze platforms.

Vraag me alles!

Neem contact op met Roy Vulto, Business Development Manager van Xebia Academy. Hij zal je graag helpen.

Contact Roy