Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close

Product Owner training: A-CSPO + certificaat | Xebia Academy

Til jouw Product Owner skills naar het niveau van een expert. Doe tijdens deze 2-daagse training meer kennis op en verrijk je skills met geavanceerde Agile inzichten die van jou een ​​expert in je vak maken. Inclusief Scrum Alliance A-CSPO-certificaat.

Word Advanced Certified Scrum Product Owner!

Xebia Academy gelooft in de kracht van doen. Als Product Owner doe jij heel veel. Je bent tenslotte verantwoordelijk voor de totstandkoming van een bijzonder product. De Advanced Certified Scrum Product Owner training focust minder op de theorie en meer op de praktijk: jouw praktijk. Wat gaat er goed en waar is ruimte voor groei? Deze training bouwt voort op jouw bestaande kennis en verrijkt jouw skills met geavanceerde Agile inzichten.

De A-CSPO training is perfect voor

De A-CSPO training is perfect voor Certified Scrum Product Owners op zoek naar verdieping en reflectie. Deze training is op Expert level. Dat betekent dat er vereisten zijn voor deelname: jij hebt de CSPO training afgerond, een geldig CSPO certificaat op moment van deelname en minimaal een jaar werkervaring gelogd in de Scrum Alliance portal.

Deze vereisten stellen we om er zeker van te zijn dat inhoud van de training aansluit op de behoeften die jij op dit moment hebt. Om jou de beste ervaring te bieden, vinden we het ook belangrijk dat het kennisniveau van de deelnemers overeen komt. Wil je graag deelnemen, maar mis je een CSPO certificaat? Geen zorgen, Xebia Academy biedt deze training aan. Kijk hier voor meer informatie.

Wat leer je tijdens de Advanced Certified Scrum Product Owner (A-CSPO) training?

We starten met een deep-dive in jouw rol als Product Owner. Hoe werk je effectiever samen met klanten en users? En, hoe kun je nog beter communiceren met het Scrum Team? We nemen jouw expertise onder de loep en verkennen nieuwe manieren om jezelf te positioneren binnen de organisatie. We gaan op zoek naar methodieken die je helpen. Van Kanban tot DevOps, next level roadmapping en release planning. Je leert ook hoe je de betrokkenheid en bevlogenheid van het Scrum Team vergroot en hoe je als Product Owner optreedt in een omgeving waarin wordt opgeschaald. Kortom, na deze training ben je beter in staat om te gaan met complexe situaties en til je jouw Scrum Team snel tot een hoger niveau!

Programma

 • Product Owner kerncompetenties: in-depth analyse van jouw rol als Product Owner
 • Advanced Product & Strategy: hoe werk jij met een product strategie en hoe ontwikkelt deze strategie zich tijdens het Agile proces?
 • Klanten en users: leer de product strategie, features en assumptions visualiseren en communiceren
 • Advanced Product Assumption Validation: verken Product Assumption Validation technieken
 • Advanced Product Backlog: ontdek hoe je outcome maximaliseert en output minimaliseert

A-CSPO Trainers

Onze trainers zijn door Scrum Alliance gecertificeerde experts. Het zijn goeroes in hun vakgebied. Goeroes met veel Scrum en Agile ervaring. Deze ervaring delen ze graag om de Scrum Alliance leerdoelen tot leven te brengen.

A-CSPO Certificering

De Advanced Certified Scrum Product Owner training wordt niet afgesloten met een examen. Na deelname vraag jij je A-CSPO certificaat aan bij Scrum Alliance. Let op, aanwezigheid op alle trainingsdagen is hiervoor vereist. In het kort:

 • Je ontvangt een Scrum Alliance Advanced Certified Scrum Product Owner certificaat
 • Je certificaat en Scrum Alliance membership zijn 2 jaar actief, verleng ze daarna zelf
 • Je wordt opgenomen in de wereldwijde Advanced Certified Scrum Product Owner database

Scrum Alliance

A-CSPO Learning Journey

De Learning Journey van een Certified Scrum Product Owner begint bij Scrum kennis die je opdoet in de praktijk, of tijdens onze Product Owner Foundation training. De volgende stap is de CSPO en daarna volgt deze Advanced Certified Scrum Product Owner (A-CSPO) training op Expert level. Heb je de ambitie om Product Leader te worden? Vervolg je Learning Journey met onze Product Leadership Development training.

Ja, ik wil Advanced Certified Scrum Product Owner worden

Na registratie ontvang je een bevestigingsmail met praktische informatie. Een week voor de training vragen we je naar dieetwensen. Indien voorbereiding gewenst is, krijg je op dit moment ook de literatuur via de mail. Tot dan!

Wat moet ik nog meer weten?

 • Het Scrum Alliance A-CSPO certificaat is bij de prijs van de training inbegrepen
 • Het studiemateriaal en een lekkere lunch ook
 • Reis- en verblijfkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen
 • De A-CSPO training wordt alleen in het Engels gegeven
contact-us

Contact opnemen

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht! →

Of bel +31 (0)20 760 9844