Data Science

Analytics Translator

Leer in 2 dagen hoe je AI-user cases binnen jouw organisatie kunt identificeren, ontwikkelen en uitvoeren. Na deze training ben je in staat de ontwikkeling van AI-oplossingen die passen bij de behoeften van de organisatie te ondersteunen.

Word Analytics Translator!

Steeds meer organisaties proberen een concurrentievoordeel te behalen met data en AI. De vraag naar Analytics Translators zal daarom ook toenemen. Als Translator ben jij de drijvende kracht achter de ontwikkeling van succesvolle AI-oplossingen. Jij overbrugt de kloof tussen de technische expertise van de Data Scientist en de operationele expertise van de business. Onze Analytics Translator training maakt van jou (en jouw organisatie) een pionier op het gebied van AI.

Deze Analytics Translator training is perfect voor

De Analytics Translator training is perfect voor Analytics of IT Managers die verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en implementeren van succesvolle AI oplossingen. Daarnaast zijn ook Product Owners, Agile Coaches en Subject Matter Experts van harte welkom. Zeker als jouw organisatie op zoek is naar manieren om waarde te maximaliseren met AI.

Wat leer je tijdens de Analytics Translator?

Deze 2-daagse training leert je AI-user cases identificeren, ontwikkelen en uitvoeren. Na deze training ben je in staat de ontwikkeling van AI-oplossingen die passen bij de behoeften van de organisatie te ondersteunen.

Theorie

Je leert:

  • De fundamenten van AI, inclusief inspirerende praktijkvoorbeelden.

Waarde proposities

Je leert:

  • Business requirements definiëren, ideeën verzamelen en verfijnen, en een solide AI-waardepositie ontwikkelen.

Dagelijkse werkzaamheden

Je leert:

  • AI use cases tot een succes te maken.
  • De belangrijkste stakeholders en users identificeren en prioriteiten te stellen voor use cases.
  • Een AI-oplossing one-pager invullen.
  • Business requirements vertalen naar AI-oplossingen.
  • Ideeën identificeren en prioriteren op basis van de hoogste waarde.
  • Een succesvolle implementatie van de ontwikkelde oplossing te garanderen.

Data Science Trainers

Deze Data Science training wordt verzorgd door onze trainingspartner GoDataDriven. GoDataDriven is voortdurend op zoek naar innovatieve manieren om het meeste uit data te halen en werkt met experts in het vak. Jouw trainer is een data goeroe die zijn of haar ervaring graag deelt om jou te leren werken met de nieuwste tools.

Data Science Learning Journey

Jouw Data Science Learning Journey begint met een Foundation training, zoals Data Science met R, Data Science met Python of deze Analytics Translator training. Duik dieper in de materie tijdens onze GoDataDriven Deep Learning training op Professional level. Wil je een training volgen op Expert level? Kies dan voor de 3-daagse Data Science met Spark, waarin je alles leert over large-scale Data Science.

Ja, ik wil Analytics Translator worden

Na registratie ontvang je een bevestigingsmail met praktische informatie. Een week voor de training vragen we je naar dieetwensen. Indien voorbereiding gewenst is, krijg je op dit moment ook de literatuur via de mail. Tot dan!

Wat moet ik nog meer weten?

  • Na afloop van de cursus kan een optioneel GoDataDriven certificeringsexamen worden afgelegd. Deze certificering geeft je een bewijs van deelname en laat zien dat je de vaardigheden beheerst om een Analytics-Translator te zijn.
Contact opnemen
contact-us

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht!

Of bel +31 (0)35 538 1921