Data Science

A/B Testing & Experiments

Ooit afgevraagd hoe Google een kleur op de startpagina kiest? Hoe besloten ze tussen twee - aan de oppervlakte gelijkwaardige - variaties? In deze cursus leert je hoe je dit voor jouw bedrijf kunt doen, zodat je met vertrouwen kunt experimenteren en nieuwe dingen kunt proberen.

Meet de echte waarde die je toevoegt aan ouw bedrijf

Hoe weet je of een verandering in jouw bedrijf iets zal verbeteren, of niet? Of het nu de website is of een business model, wat zijn de "goede" veranderingen die je wilt uitrollen en de "slechte" veranderingen die je moet weggooien? Volg deze tweedaagse cursus om ervaring op te doen met A / B-testen, zodat je met vertrouwen waarde aan jouw bedrijf kunt toevoegen. Bekijk meer trainingsinformatie en data.

Deze A / B Testing & Experiments training is perfect voor

Iedereen die - al bekend met Python en statistieken - effectiever en beter wil worden als het gaat om het implementeren van veranderingen in zijn bedrijf.

Ben je nog niet bekend met Python? Dan is de Python Essentials training misschien iets voor jou.

Wat ga je leren tijdens de A/B Testing & Experiments training

Onze trainingspartner GoDataDriven gelooft dat je niet kunt leren zonder de leerstof onmiddellijk toe te passen. Daarom hebben al onze trainingen - naast lezingen en voorbeelden uit onze consultancyervaring - een uitgebreide oefening om jou vertrouwen in het lesmateriaal te geven.

Programma

 • How A/B testing applies to machine learning models;
 • A/A A/random A/B;
 • How to split people/reset experiments;
 • Required population size;
 • Experiment strategy;
 • Choosing your metric / target;
 • Bandit Algorithms.

Data Science Trainers

Deze Data Science-training wordt gegeven door onze trainingspartner GoDataDriven. GoDataDriven-experts zijn in hun vakgebied altijd op zoek naar innovatieve manieren om het maximale uit data te halen. Jouw trainer is een data-goeroe die graag zijn of haar ervaringen deelt en jou helpt met de nieuwste tools te werken.

Data Science Learning Journey

JouwData Science Learning Journey begint met een Foundation training, zoals de Data Science met Python Foundations, Analytics Translator of de Data Science met R-cursussen. Vervolg je reis met Advanced Data Science met Python-cursus of met de driedaagse cursus Deep Learning. Als je door wilt gaan naar Expertniveau, registreer je dan voor de driedaagse Data Science met Spark-cursus en leer alles over Data Science 'at scale'.

Ja, ik wil meer doen met data!

Na aanmelding voor deze training ontvang je een bevestigingsmail met praktische informatie. Een week voor de training vragen we jeover eventuele dieetwensen en delen we literatuur als je iets moet voorbereiden.

Wat moet ik nog meer weten?

 • Voor de training gebruiken we een online leeromgeving op instruqt.com. Je hebt een laptop met werkende wifi nodig
 • Je hoeft voor de training geen software op jouw laptop te installeren
 • Als je ons materiaal naderhand wilt gebruiken, moet je Python installeren (ten minste versie 3.6). Eerdere deelnemers hebben dit geïnstalleerd met behulp van Anaconda distribution.
 • Deze training wordt gegeven door onze partner GoDataDriven.

Contact opnemen
contact-us

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht!

Of bel +31 (0)35 538 1921