Data Literacy
Upskill Programma

Geef jouw gedistribueerde team(s) de vaardigheden om data volledig te benutten en de bedrijfsprestaties te verbeteren.

Training op maat voor jouw organisatie?

Nico helpt je graag verder met op maat gemaakte trainingsoplossingen voor jouw teams of onderneming.

Nico de Jonge
Data Learning Advisor

+316 214 75 162
nico.dejonge@xebia.com

Van team naar directiekamer

01

Xebia Data heeft de expertise – opgebouwd door jaren te werken met de topondernemingen in Europa – om jouw ambitie waar te maken. Datagedreven worden heeft invloed op jouw hele organisatie. Daarom leveren we programma’s voor teams, wereldwijde werkgroepen, en de directiekamer.

Leiding geven aan transformatie

02

Onze consultants en trainers zijn allemaal actief in de meest veeleisende datateams van het continent. Het is deze expertise en kennis die we meenemen naar elke les. Kennis delen zit in ons DNA. We schrijven boeken, spreken op conferenties en dragen bij aan de technologieën en tools die we onderwijzen.

Leer vandaag, pas morgen toe

03

Ons uitgebreide, praktijkgerichte Data- en AI-curriculum is getest tijdens meer dan 10.000 uur (online) klassikale training en is ontwikkeld met het oog op toepasbaarheid. “Vandaag leren, morgen toepassen” is onze filosofie. Ons curriculum wordt na elke iteratie vernieuwd en evolueert mee met het steeds veranderende AI-landschap.

Waarom zou je
jouw team(s) trainen?

Met nieuwe technologieën die zich razendsnel ontwikkelen en een uitdagende banenmarkt is het vinden en behouden van de juiste mensen een lastige taak.

Maar, er is eerder een tekort aan de juiste vaardigheden dan aan mensen. Daarom zal 50% van alle werknemers zich de komende vijf jaar moeten bijscholen, waarschuwde World Economic Forum ons.

Jouw werknemers trainen is dan ook de beste oplossing om die skills gap te overbruggen. Nieuwe skills leren, geeft werknemers de voldoening dat ze investeren in zichzelf en hun toekomst. Bovendien vergroot dat hun betrokkenheid bij jouw organisatie, omdat ze weten dat hun werkgever in hen investeert. Ze voelen dat ze er toe doen.

Op dezelfde manier trekken talenten sneller naar organisaties waar zij zich persoonlijk kunnen ontwikkelen. Bovendien is het opleiden van jouw mensen tussen de 72% en 90% goedkoper dan het zoeken naar en het aannemen van nieuw talent.

Voordelen van het bijscholen van uw organisatie

Verbeter jouw financiële resultaten met verbeterde vaardigheden.

Vergroot de betrokkenheid en tevredenheid van werknemers.

Behoud werknemers langer voor jouw organisatie.

Verhoog de efficiëntie en productiviteit van het team.

Trek nieuw talent aan door aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden.

Bereid je beter voor op toekomstige veranderingen.

Jouw reis naar Data Literacy begint hier

Als alle technologie voor iedereen beschikbaar is, waarom is er dan zo’n kloof tussen succesvolle bedrijven en de rest?

Mensen! Het komt allemaal neer op het hebben van bekwame professionals met een pragmatische houding ten opzichte van zakelijke uitdagingen. Een succesformule komt tot stand door het team aan te vullen met een technisch onderlegde zakelijke counterparty en leiders die hen in staat stellen succesvol te zijn – door te weten wat er nodig is om te slagen in datatransformatie. Hoe kom je daar?

Onze aanpak is geworteld in onze ervaring in de FMCG-sector, het werken met de toonaangevende datagestuurde ondernemingen in heel Europa en onze staat van dienst als wereldwijd analytics-partner voor ING, DuPont, Danone, DSM, Ahold Delhaize en nog veel meer. Van het opzetten van een data-academie tot skills assessments en het aanleren van de vaardigheden die nodig zijn om succesvol te zijn tot de richtlijnen voor een datacommunity, wij regelen alles voor je!

Wij zetten ons volledig in om jouw data en digitale ambities te faciliteren. En met de ervaring van Xebia Data weten we wat er nodig is om onze beloften na te komen.

Data en AI learning journeys

Analytics Engineer

Word een expert

Analytics Translator

Word een expert

Data Analyst

Word een expert

Data Scientist

Word een expert

Data Engineer

Word een expert

Machine Learning Engineer

Word een expert

Marcel van Denderen

Sales Director Data bij Xebia Academy

“Een Data Literacy Programma is de meest efficiënte manier om datakennis en -vaardigheden te ontwikkelen binnen alle niveaus van jouw organisatie, van leidinggevenden en business translators tot data-analisten, datawetenschappers en data-engineers. En voor iedereen die in contact komt met data.”

“Het Data Literacy Upskill Program combineert e-learningmodules met kosteneffectieve leerinterventies, workshops, on-demand modules en sessies onder begeleiding van een instructeur. Het programma behandelt alles wat een professional moet weten over data op een manier die aansluit bij de leerbehoeften van iedereen, van leidinggevende tot ingenieur.”

Vertrouwd door internationale ondernemingen

Jouw upskill programma samenstellen

Elke trainingsmodule biedt een mix aan leerstijlen, van zelfstudie tot klassikale training en van individuele oefeningen tot groepswerksessies. Deelnemers leren, passen toe, evalueren en creëren samen kennis en ervaring. Kennis die van belang is voor hun dagelijkse werk en die hen helpt impact te maken. Alle modules zijn praktisch en gericht op effectief en efficiënt zijn in je dagelijkse praktijk.

We bieden trainingen aan in elk gewenst formaat en bij elke gewenste partner. Of je nu de voorkeur geeft aan klassikaal leren, blended learning of e-learning, samen creëren we de beste leeroplossing op maat.

Klassikale Training

De klassikale training is gebaseerd op een mix van dynamische lessen en praktische opdrachten. We maken leren leuk door het gebruik van spellen en andere interactieve leermethodes.

Online Training

In de online, klassikale trainingen gebruiken onze trainers verschillende tools en scènes om een optimale ervaring te bieden, zodat je ook op afstand interactie tussen de deelnemers hebt.

On-Demand Training

Xebia Academy is een officiële reseller van on-demand trainingen van toonaangevende platforms, zoals Acloudguru, Pluralsight en Qwiklabs. Met korting krijg je toegang tot deze platforms.

Vraag me alles!

Neem contact op met Nico de Jonge, Data Business Developer bij Xebia Academy. Hij zal je graag helpen.

Contact Nico