Data Scientist Learning Journey

Ga op een Data Science Learning Journey

“De meest sexy baan van de 21e eeuw!”, luidde het beroemde artikel in Harvard Business Review dat in 2011 de hype rond data science aanwakkerde.

Via onze consulting activiteiten hebben we uit eerste hand ervaren wat werkt en wat niet, en die kennis geven we door aan jou via onze educatieve activiteiten. In een snelle klassikale training leer je alle ins en outs van de meest gebruikte modellen voor data science.

Waarom opleiden?

Jouw strijd is pittig. Met nieuwe technologieën die zich razendsnel ontwikkelen, is het vinden en behouden van de juiste mensen een lastige taak. Maar, er is eerder een tekort aan skills dan aan mensen. Daarom zal 50% van alle werknemers zich de komende vijf jaar moeten bijscholen, waarschuwde het WEF ons al.

Voordelen van het trainen van jouw organisatie

Bedrijfsresultaten verbeteren met verbeterde skills

De betrokkenheid en tevredenheid van werknemers vergroten

Het behoud van werknemers verbeteren

De efficiëntie van het team verhogen

Nieuw talent aantrekken

Voorbereiden op toekomstige veranderingen

The Data Scientist Learning Journey

De trainingen in dit traject leren je nieuwe skills en stellen je in staat om professioneel voorop te blijven lopen. We bieden solide fundamenten die van toepassing zijn op praktische Python trainingen, of je nu een beginner of een gevorderde gebruiker bent. We bieden ook trainingen over Spark, R en Deep Learning.

Onze leertrajecten zijn ontworpen om de perfecte balans te vinden tussen de theorie van de universiteit en de intensiteit van een bootcamp. Deze ingrediënten worden gemengd in een training format dat past bij de leerstijl van iedereen. Misschien begin je niet aan een Ph.D. na een van onze trainingen, maar je hoeft ook geen sabbatical van drie maanden te nemen om je te bekwamen. We leren je genoeg theorie om te weten wanneer je met vuur speelt, maar we richten ons op de toepasbaarheid voor je werk.

Wat te doen na deze Learning Journey?

Wat je achtergrond ook is, onze Data Scientist leerreis zal je uitrusten met de kennis die nodig is voor de rol als Data Scientist. Na dit leertraject varieert het verdere leertraject afhankelijk van je ervaring en gewenste richting.

Data Analyst Learning Journey

Je vaardigheden als data analist verdiepen?

Wil je Python gaan gebruiken om beter geïnformeerde en data-driven beslissingen te nemen? Begin vandaag nog met de training Data-analyse met Python, die een uitstekend startpunt vormt voor de Data Science Learning Journey.

Meer informatie

Product Owner Learning Journey

Je Product Owner skills verdiepen?

Als je ervaring hebt op het gebied van data science, zul je er baat bij hebben om je skills als product owner verder te ontwikkelen. Xebia Academy biedt een uitstekende variëteit aan gecertificeerde trainingen voor product owners.

Meer informatie

Weet je niet zeker welke training
je nodig hebt?

Ontdek welke training het beste past bij jou of je organisatie.

Ask me anything!

Neem contact op met Diego Teunissen, Sales Development bij Xebia Academy. Hij helpt je graag.

Bel met Diego