Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close
Kanban Method

Kanban Foundation

Kanban is een populaire Agile Project Management techniek om je workflow te verbeteren. Wil je de basics leren zonder zelf dagenlang te zoeken naar informatie? Met de Kanban Foundation training ben je in 4 uur klaar!

Maak kennis met Kanban!

Kanban is een techniek om dynamisch een kennisproces te managen, knelpunten zichtbaar te maken en processen slim te organiseren. Kanban schrijft een aantal stappen voor, zoals: het visualiseren van de workflow, op een nieuwe manier beheren van de to-do lijst (waarbij de hoeveelheid Work In Progress bepalend is) en maken van duidelijke afspraken over de manier van samenwerken. Deze training van een halve dag geeft jou een kijkje in de wereld van Kanban. Na deze introductie ken je de basics en kun je beter beslissen of Kanban past bij jouw organisatie.

Deze Kanban Foundation training is perfect voor

Omdat we bij het begin beginnen, heb je geen voorkennis van Kanban nodig. Wil je weten wat Kanban betekent, hoe het werkt, wat de voordelen ervan zijn en of het is wat jouw organisatie nu nodig heeft, volg dan deze training!

Wat leer je tijdens deze Kanban training?

Na een halve dag Kanban te hebben verkend, weet je wat de Kanban aanpak betekent, hoe het systeem werkt en heb je zelf ervaring met het werken met Kanban opgedaan tijdens een simulatie.

Programma

  • Wat is Kanban?
  • Verander principes en algemene werkwijzen
  • Hoe werken de Kanban systemen?
  • Het effect van multi-tasking
  • Ervaar 'Work In Progress' limieten op de doorstroom van werk

Kanban Trainers

Jouw trainer is altijd een Accredited Kanban Trainer (AKT) met veel praktijkervaring. We noemen onze trainers ook wel goeroes in hun vakgebied. Ze delen hun kennis en ervaringen graag met jou tijdens de training!

Kanban Certificering

Deze Kanban Foundation training wordt niet afgesloten met een examen of certificaat. Als je je Kanban Learning Journey vervolgt met een training op Professional level, dan is een certificaat daar over het algemeen bij inbegrepen.

Kanban Learning Journey

Kanban is een manier van Agile werken. Wil je na het volgen van deze Kanban Foundation je kennis verdiepen? Volg dan de Kanban System Design en Kanban Systems Improvement trainingen (ook aangeboden door Xebia Academy) om een certified Kanban Management Professional te worden of leer meer over het Kanban Maturity Model en Kanban Coaching Practices word gecertificeerd Kanban Coach Professional.

Ja, ik wil Kanban ontdekken!

Na registratie ontvang je een bevestigingsmail met praktische informatie. Een week voor de training vragen we je naar dieetwensen. Indien voorbereiding gewenst is, krijg je op dit moment ook de literatuur via de mail. Tot dan!

Wat moet ik nog meer weten?

  • Studiemateriaal en een lekkere lunch zijn ook inbegrepen.
  • Reis- en verblijfkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen.
  • Deze training wordt gegeven in het Engels of Nederlands.
Contact opnemen
contact-us

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht!

Of bel +31 (0)35 538 1921