Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close

Microsoft Azure trainingen

Xebia Academy, Home of the Gurus. Experts in Microsoft Azure training

Microsoft Azure trainingen

Microsoft is een wereldwijde pionier op het gebied van traditionele software, maar weet ook de Cloud markt te veroveren met Microsoft Azure. Als Microsoft Global DevOps Partner of the Year (2018) en het Europese bedrijf met de meeste Microsoft MVPs in dienst, biedt Xpirit je de expertise die jij nodig hebt om van jouw Azure journey een succes te maken. Word Azure Developer of volg één van onze Masterclasses voor Azure experts.
Welke training zoek je?
Onze Microsoft Azure trainingspartner
Met trots onderdeel van Xebia Group

Andere Cloud Technology trainingen

Is Cloud nog compleet nieuw voor je? Xebia Academy biedt een Public Cloud Foundation training van twee dagen, met name geschikt voor IT Managers die Cloud opties willen verkennen. Wil je als Developer leren werken met GCP, AWS, of Alibaba Cloud? Dan kun je kiezen uit trainingen op drie verschillende levels, van Foundation level tot Professional en Expert level.

Ontmoet jouw Azure Trainers

Waarom Xebia Academy?

Xebia Academy is met trots onderdeel van Xebia Group: een internationaal netwerk van gepassioneerde pioniers die bedrijven beter, slimmer en sneller leren werken. Xebia biedt hoogwaardige consultancy, ontwikkelt innovatieve tools en traint mensen die willen blijven groeien. Onze trainers zijn toonaangevende experts, ook wel goeroes genoemd, met ruime ervaring. Meer dan 10.000 deelnemers brengen de kennis en skills die zij bij ons leerden nu succesvol in de praktijk. Ben jij de volgende?

contact-us

Contact opnemen

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht! →

Of bel +31 (0)20 760 9844