Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close
categorie

Agile Leadership & Scaling

De Agile manier van werken wordt door steeds meer bedrijven omarmd en Scrum Masters, Product Owners, Agile Leaders, Coaches en Scaling experts zijn veelgevraagd. Xebia Academy biedt jou de kennis en skills om je bedrijf te transformeren of als Agile expert waarde toe te voegen aan je team. Onze Agile trainingen zorgen ervoor dat je efficiënter werkt en dat jouw bedrijf futureproof is.

background
background

Ruime ervaring in de grootste Agile transformaties

Onze professionele consultants en trainers zijn Agile experts op het gebied van LeSS, Scaled Professional Scrum, Kanban, SAFe en Spotify. Hun extensieve ervaring met business transformaties en opschalen heeft al honderden klanten geholpen bij de implementatie van een Agile manier van werken.

Agile op grote schaal

Agile schalen is een compleet ander verhaal. Om je daarbij te helpen bieden we ook gecertificeerde trainingen die je leren Agile op grote schaal in de praktijk te brengen, zoals de Certified LeSS Practitioner en Scrum@Scale Certified Practitioner opleidingen. Bereid jezelf voor op deze volgende grote stap met trainers als Bas Vodde (grondlegger LeSS), Jesse Houwing en Serge Beaumont.

Gecertificeerd door Scrum.org en Scrum Alliance

Bij Xebia Academy leer je alles over Agile en Scrum. Wij bieden trainingen van zowel Scrum.org als Scrum Alliance. Het team bestaat uit Scrum.org trainers als Ron Eringa en Scrum Alliance trainer Arlen Bankston. Zij nemen je mee in hun wereld en bieden je de skills en kennis om de beste servant leader te worden.

Onze Agile Trainers

Agile Learning Journey

Is Agile nog compleet nieuw voor jou en/of jouw team? Xebia Academy biedt diverse trainingen op Foundation level. Denk aan een Agile Foundation training of de Agile Awareness speciaal voor Managers. Wil je je verder verdiepen in Agile? Dan bestaan er verschillende mogelijkheden die passen bij jouw rol. Zo leiden wij je op tot Agile Leader, Agile Champion, Agile Coach of Agile Scaling expert, waarbij je kunt kiezen uit LeSS, SAFe en Scrum@Scale. Deze trainingen zijn allemaal op Professional level en worden in de meeste gevallen afgesloten met een certificaat.

Deze bedrijven hebben wij Agile getraind
logo
logo
logo

Waarom Xebia Academy

Xebia Academy is met trots onderdeel van Xebia Group: een internationaal netwerk van gepassioneerde pioniers die bedrijven beter, slimmer en sneller leren werken. Xebia biedt hoogwaardige consultancy, ontwikkelt innovatieve tools en traint mensen die willen blijven groeien. Onze trainers zijn toonaangevende experts, ook wel goeroes genoemd, met ruime ervaring. Meer dan 10.000 deelnemers brengen de kennis en skills die zij bij ons leerden nu succesvol in de praktijk. Ben jij de volgende?

Contact opnemen
contact-us

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht!

Of bel +31 (0)35 538 1921