Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close

Xccelerated Training Programs

Deze op maat gemaakte leerervaring van 10 weken combineert training met projectondersteuning. Verbeter je mogelijkheden door middel van onze aanpasbare trainingsprogramma's in data science, data engineering of machine learning engineering.

Xccelerated trainingsprogramma's

De Xccelerated leerervaring is een programma van 10 weken dat twee fulltime weken hands-on Bootcamp-training combineert met acht wekelijkse terugkomdagen. De terugkomdagen bestaan uit een halve dag bijscholing en een halve dag bijscholing relevant voor jouw Data & AI focus. Daarnaast is een halve dag begeleide ondersteuning voor jouw bedrijfsprojecten inbegrepen. De structuur is erg flexibel. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor twee weken Bootcamp-training gevolgd door acht wekelijkse terugkomdagen, of twee keer een week bootcamp gevolgd door drie wekelijkse terugkomdagen, afhankelijk van je voorkeur.

Daarom bestaat elk programma uit 18 trainingsdagen die op jouw behoeften kunnen worden afgestemd door trainingsonderwerpen te selecteren die het beste aansluiten bij jouw Data & AI-ambities. Deelnemers leren door een combinatie van theorie, opdrachten en samenwerkende hackathons. We leggen de nadruk op principes en best practices boven tools om te leren denken en problemen op te lossen in verschillende scenario's.

Het Xccelerated-programma is perfect voor

We bieden twee verschillende trainingsniveaus om aan individuele behoeften te voldoen. Het basisniveau omvat nieuwe onderwerpen voor afgestudeerden en jonge professionals met <1 jaar werkervaring op het gebied van data science of software engineering. Het professionele niveau bouwt voort op bestaande vaardigheden om ervaren data- en AI-professionals te helpen hun spel op te voeren door middel van meer diepgaande onderwerpen. Dankzij onze aanpasbare leerervaring leer jij wat relevant is voor jou en jouw bedrijf. We interviewen en beoordelen elke deelnemer technisch voordat een programma begint, aangezien vergelijkbare vaardigheidsniveaus vereist zijn om een optimale leerervaring voor iedereen te garanderen - of het nu op basis- of professioneel niveau is.

Vereisten

 • Basisvereisten: relevante bachelor- of masteropleiding, inclusief statistische kennis en programmeerervaring (in het algemeen 0-1 jaar).
 • Beroepseisen: relevante bachelor- of masterstudie, programmeervaardigheden in Python en (voor het Data Science- of MLE-programma) hands-on ervaring met machine learning (in het algemeen 1-3 jaar).
 • In-company programma's vereisen minimaal 4 personen.
 • Openbare programma's zijn vooraf ontworpen en staan open voor werknemers van verschillende bedrijven wanneer de leerdoelen en vaardigheidsniveaus op elkaar zijn afgestemd - meer details over het schema hieronder.

Drie mogelijke verschillende leerervaringen

 • Data Science: ga verder dan het ontwikkelen van modellen die alleen in lokale notebooks kunnen worden uitgevoerd
 • Data Engineering: Pas software engineering praktijken toe in een datagestuurde omgeving
 • Machine Learning Engineering: op maat gemaakte combinatie van data science- & data engineering programma onderwerpen

Download de brochure bovenaan de pagina voor een overzicht van alle mogelijke trainingsmodules

Wanneer kan je starten?

Incompany programma
Flexibele startdata, u kunt elke module kiezen, datum in overleg, prijs op aanvraag.

Publieke programma
Hiervoor hebben wij een selectie hebben gemaakt van modules voor een Data Science / Machine Learning Engineering programma.

Het volgende programma start in februari 2021 en omvat de volgende data:

 • 1-5 februari (Bootcamp week)
 • 9, 16 & 23 februari (terugkomdagen)
 • 1-5 maart (Bootcamp week)
 • 9, 16 & 23 maart (terugkomdagen)

Extra details

 • Geen officiële certificering, maar een uitgebreide, op maat gemaakte leerervaring die leren combineert met projectondersteuning op jouw eigen Data & AI-projecten.
 • Na een programma van 10 weken kan een andere leerervaring worden ontworpen - of een meer diepgaande versie op professioneel niveau na het voltooien van de basismodules.
 • Locatie: op afstand, het kantoor van uw bedrijf of op het Xccelerated-kantoor in Amsterdam (Sarphatistraat 640-642)
 • Prijs op aanvraag voor publieke training (minimaal 4 personen - speciale prijs op aanvraag voor 7-10 deelnemers)
 • In-company: flexibele startdatum
 • Publiek programma: zie brochure

contact-us

Contact opnemen

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht! →

Of bel +31 (0)20 760 9844