Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close
Developer Skills

Scala Foundation - Virtual

Ben jij Developer of Architect en wil je werken met Scala? In 1 dag leer je de basics van Scala. De training is een mix van theorie, hands-on oefeningen en live coderen.

Download brochure

Leer werken met Scala!

Ben je klaar met Boilerplate code en wil je een nieuwe programmeertaal leren? Deze 1-daagse Scala Foundation training leert je de basics waarmee jij direct aan de slag kunt. De training is opgebouwd uit een combinatie van theorie, live coding en hands-on oefeningen.

Deze Scala training is perfect voor

De Scala Foundation training is één van Xebia's Developer Skills trainingen. Deze training is perfect voor Developers en Architects die nog compleet onbekend zijn met Scala. Ben je al bekend met Scala, maat wil je je skills verbeteren? We bieden ook een 2-daagse verdieping in Scala: Professional Scala Development training.

Wat leer je tijdens de Scala Foundation training?

De training omvat zowel theorie als praktijkvoorbeelden en oefeningen. Je leert wat de belangrijkste elementen zijn van Scala en welke voordelen programmeren met deze taal biedt. We bekijken ook samen het ecosysteem en de tools van Scala.

Programma

Scala Foundation

Je leert:

 • Functioneel programmeren
 • Object oriëntatie
 • Meervoudige overerving met Traits gebruiken
 • Collecties
 • Programmeren met opties
 • Patroonvergelijking
 • Software schrijven met Scala
 • De principes voor object oriëntatie en functioneel programmeren toepassen

Developer Trainers

Onze trainers zijn ervaren Software Engineers en Consultants. Zij zijn echte goeroes in het vak met een enorme hoeveelheid praktijkervaring die ze graag delen. Van diepgaande kennis tot hands-on ervaring, ze leren je de beste skills!

Developer Learning Journey

De Learning Journey van een professional Developer begint bij Xebia Academy! Wij bieden diverse Developer Skills trainingen op drie levels (Foundation, Professional, Expert). Een overzicht van al deze trainingen vind je hier. Ben je al bekend met Scala en wil je je skills verbeteren? Kijk dan eens naar onze 2-daagse Professional Scala Development training.

Ja, ik wil leren werken met Scala

Na registratie ontvang je een bevestigingsmail met praktische informatie. Een week voor de training vragen we je naar dieetwensen. Indien voorbereiding gewenst is, krijg je op dit moment ook de literatuur via de mail. Tot dan!

Wat moet ik nog meer weten?

 • Studiemateriaal en een lekkere lunch zijn bij de prijs van de training inbegrepen
 • Reis- en verblijfkosten zijn niet inbegrepen
 • Je hebt je eigen laptop nodig tijdens de training

Contact opnemen
contact-us

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht!

Of bel +31 (0)35 538 1921