Data Science

Advanced Data Science met Python

Ooit al eens machine learning op jouw data willen toepassen, maar weet je niet precies waar je moet beginnen? Dan is deze tweedaagse cursus iets voor jou! Met Python krijg je zelfvertrouwen en praktische ervaring om machine learning-modellen te trainen en toe te passen.

Pas vandaag nog Machine Learning toe!

Ben je al bekend met de basisconcepten van Machine Learning, maar heb je moeite om het toe te passen in je dagelijkse werk? Wil je de best practices leren om je modellen en je code te ontwikkelen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Kom naar deze cursus om ervaring op te doen met de geavanceerde API van scikit-learn, met modelpijplijnen en toepassing van regressie-, classificatie- en clusteringalgoritmen.

Deze Advanced Data Science met Python training is perfect voor

Iedereen die - al bekend met Python - met hun organisatiedata effectiever en beter wil worden als het gaat om het maken van voorspellende modellen met behulp van machine learning. Bekendheid met statistieken is vereist, evenals professionele ervaring met de 'pandas library'. Als dit een probleem is, dan is Data Science met Python Foundations misschien iets voor jou.

Wat ga je leren tijdens de Advanced Data Science met Python training

Onze trainingspartner GoDataDriven gelooft dat je niet kunt leren zonder de leerstof onmiddellijk toe te passen. Daarom hebben al onze trainingen - naast lezingen en voorbeelden uit onze consultancyervaring - een uitgebreide oefening om jou vertrouwen in het lesmateriaal te geven.

Programma

Advanced Python

 • Coding Best practices for machine learning;
 • Object Oriented programming with Python and data classes;
 • From notebooks to packages;
 • How to make a proper Python Machine Learning module for production usage.

Machine Learning

 • Building model pipelines;
 • Regression/Classification/Clustering in scikit-learn;
 • Create your own scikit-learn transformers and estimators;
 • Bagging/Boosting;
 • Random Forests, XGBoost, Neural Networks.

Data Science Trainers

Deze Data Science-training wordt gegeven door onze trainingspartner GoDataDriven. GoDataDriven-experts zijn in hun vakgebied altijd op zoek naar innovatieve manieren om het maximale uit data te halen. Jouw trainer is een data-goeroe die graag zijn of haar ervaringen deelt en jou helpt met de nieuwste tools te werken.

Data Science Learning Journey

Jouw Data Science Learning Journey start met een Foundation training, zoals de Data Science met Python Foundations, Analytics Translator of de Data Science with R trainingen. Vervolg je reis met deze Advanced Data Science met Python training of met de driedaagse Deep Learning training. Als je door wilt gaan naar expert niveau, registreer je dan voor de driedaagse Data Science met Spark training en leer alles over Data Science 'at sale'.

Ja, ik wil meer doen met Python!

Na aanmelding voor deze training ontvang je een bevestigingsmail met praktische informatie. Een week voor de training vragen we jeover eventuele dieetwensen en delen we literatuur als je iets moet voorbereiden.

Wat moet ik nog meer weten?

 • Voor de training gebruiken we een online leeromgeving op instruqt.com. Je hebt een laptop met werkende wifi nodig
 • Je hoeft voor de training geen software op jouw laptop te installeren
 • Als je ons materiaal naderhand wilt gebruiken, moet je Python installeren (ten minste versie 3.6). Eerdere deelnemers hebben dit geïnstalleerd met behulp van Anaconda distribution.
 • Deze training wordt gegeven door onze partner GoDataDriven.

Contact opnemen
contact-us

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht!

Of bel +31 (0)35 538 1921