Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close

DevSecOps Foundation - Security Officer training

Dé Foundation training voor elke Security Officer in een DevOps omgeving. Leer Security meenemen in de succesvolle samenwerking tussen Developers en Operations. Veilig volgens Agile of Devops werken begint hier!

Ontdek hoe je beter en veiliger samenwerkt!

Als Security Officer ben jij verantwoordelijk voor de beveiliging van informatie. Gaat jouw organisatie volgens DevOps werken, dan is het zeker verstandig om als Security Officer betrokken te zijn bij deze transformatie. Ontstaan er nieuwe informatiestromen? Wordt informatie op een nieuwe manier gedeeld tussen Developers en Operations? Deze training leert je de basics van DevOps die voor jou als Security Officer van belang zijn.

Deze DevOps training is perfect voor

Deze Foundation level training is ontwikkeld voor iedereen die verantwoordelijk is voor Security in een DevOps omgeving. Ben jij bijvoorbeeld Security Professional in een DevOps organisatie? Of, maak je onderdeel uit van het Security Team en werk je met Product Owners? Dan is deze training perfect voor jou. Je hebt geen specifieke voorkennis nodig, maar weten wat Agile, Scrum, Lean en/of ITSM is helpt je de stof zeker sneller begrijpen.

Wat leer je tijdens deze DevOps voor Security Officers training?

We beginnen met de basisideeën en -principes van DevOps, geïnspireerd door Agile, Scrum, Lean en Kanban. Daarna kijken we meer specifiek naar de DevOps frameworks om Security processen in te richten. Welke impact heeft DevOps op Security? We verkennen hoe je werkt met de (Secure) Software Delivery Lifecycle in een DevOps omgeving. Je leert Security processen inrichten voor DevOps met de juiste tools en je leert hoe DevOps Security-levels kan verhogen. We onderzoeken tot slot ook Continuous Delivery en Next-Generation infrastructuren (Cloud Native en Container-based platforms) in een DevOps context.

Programma

  • DevOps basics : wat is DevOps en wat heeft het te maken met Agile, Scrum, Lean en Kanban?
  • DevOps frameworks: welke frameworks bestaan er om Security processen in te richten?
  • DevOps & Security: welke impact heeft DevOps op Security?
  • Security processen: welke tools gebruik je om Security-levels te verhogen?
  • Continuous Delivery & Next-Gen infra: Cloud Native en Container-based platforms & DevOps.

Devops voor Security Officer Trainers

Onze trainers zijn consultants, Security experts en DevOps Professionals. Het zijn goeroes in hun vakgebied met ontzettend veel praktijkervaring. Deze ervaringen delen ze graag met jou om de best beveiligde DevOps omgeving te creëren.

DevOps & Security Certificering

Deze Foundation-level training wordt niet afgesloten met een examen. Wel ontvang je 8 CPE punten.

DevOps Learning Journey

De Learning Journey van een DevOps professional begint met de ambitie om efficiënter (samen) te werken. In onze 2-daagse Certified DevOps Fundamentals training delen we de basics van DevOps. Wil je meer weten over DevOps en Security? Dan bieden we je deze laagdrempelige Foundation level training aan. Wil je een Certified DevOps Professional worden? Kies dan na de DevOps Fundamentals voor onze Certified DevOps Professional - Enable & Scale training.

Ja, ik wil beter en veiliger samenwerken

Na registratie ontvang je een bevestigingsmail met praktische informatie. Een week voor de training vragen we je naar dieetwensen. Indien voorbereiding gewenst is, krijg je op dit moment ook de literatuur via de mail. Tot dan!

Wat moet ik nog meer weten?

  • Studiemateriaal en een lekkere lunch zijn bij de prijs van de training inbegrepen.
  • Reis- en verblijfkosten zijn niet inbegrepen.
  • Deze training wordt gegeven in het Engels.
contact-us

Contact opnemen

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht! →

Of bel +31 (0)20 760 9844