Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close
Cloud Technology

AWS Developer - Virtual

Leer werken met Amazon Web Services in deze 2-daagse workshop. Je gaat aan de slag met architectuur, labs en doet hands-on ervaring op met AWS services.

Download brochure

Aan de slag met Amazon Web Services!

Amazon Web Services (AWS) heeft zich de afgelopen jaren bewezen als één van de koplopers op het gebied van Cloud technologie en een betrouwbare partner voor cloud migraties of greenfield applicatie-ontwikkeling. In deze 2-daagse workshop doe je ervaring op met de belangrijkste AWS services. Incl. architectuurvoorbeelden en intuïtieve labs die je helpen vertrouwd te raken met de AWS toolkit. 

Deze AWS Developer training is perfect voor

Ben jij een Developer en wil je weten hoe je een Cloud oplossing implementeert in AWS? Wil je dit leren door het zelf te doen? Dan is deze training perfect voor jou. Voorkennis van AWS is niet nodig. Wel is het van belang dat je ervaring hebt met Python, JavaScript (NodeJS), Go of vergelijkbare programmeertaal. Evenals inzicht in DNS, HTTP en (RESTful) API's.

Wat leer je tijdens deze AWS Developer training?

We starten de workshop met de geschiedenis en de roadmap van AWS. Ook kijken we breder naar de principes van Cloud-native development en diverse cases. Als we deze basis hebben gelegd, gaan we aan de slag! Na twee dagen kun jij nieuwe projecten volledig Cloud-native in AWS starten.

Programma

Je leert:

 • Stacks inzetten met behulp van de AWS Management Console, de CLI en CloudFormation
 • EC2-instanties leveren in je eigen VPC achter een loadbalancer
 • Opslaan van gegevens in S3, RDS en ElasticSearch
 • Serverloze applicaties ontwikkelen met behulp van API Gateway, Lambda en DynamoDB
 • Je eigen containertoepassingen lanceren met behulp van ECS en Kubernetes
 • Decouping applications met behulp van AWS messaging solutions
 • (Optioneel) Datagestuurde applicaties bouwen met behulp van AWS Machine Learning (AWS ML) / AWS AI API's
 • (Optioneel) Ontwikkelingssnelheid opvoeren met behulp van AWS Amplify / AWS AppSync

Cloud Technology Trainers

Deze Cloud Technology training wordt verzorgd door onze trainingspartner Binx.io.  Binx.io ontwikkelt Cloud Based Solutions, biedt Cloud trainingen en Managed Cloud services en coacht teams. Jouw trainer is een ware Cloud goeroe die zijn of haar ervaring graag deelt om jou te leren werken met de nieuwste tools. 

AWS Certificering

Deze AWS Developer training bereidt je niet officieel voor op de AWS Certified Developer Certification. Voor het behalen van de AWS Developer examens is aanvullende studie vereist.

AWS Learning Journey

Deze AWS training is op Professional level en speciaal ontwikkeld voor Developers. Wil jij verkennen of werken met Cloud de past bij jouw business? Neem dan deel aan de Public Cloud Foundation training. Heb je al veel ervaring met AWS en wil je een volgende stap zetten? Dan is onze AWS Champion training waarschijnlijk exact wat je zoekt!

Ja, ik wil AWS Developer worden

Na registratie ontvang je een bevestigingsmail met praktische informatie. Een week voor de training vragen we je naar dieetwensen. 

Wat moet ik nog meer weten?

 • Breng je eigen laptop mee. Zorg dat deze voldoet aan de volgende eisen: Python 3, AWS, CLI en Docker zijn geïnstalleerd, je hebt een AWS account met Free Tier eligibility en jouw favoriete IDE / editor.  
 • Deze training wordt je aangeboden door onze trainingspartner Binx.io
 • Reis- en accommodatiekosten zijn niet inbegrepen
Contact opnemen
contact-us

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht!

Of bel +31 (0)35 538 1921