Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close
Professional Scrum Trainer & Co-Creator van PSPO-A

Robbin Schuurman

Naast ervaren Product Leadership / Product Management Consultant is Robbin sinds 2016 ook Professional Scrum Trainer (PST) bij Scrum.org.

Hij is op zijn best als hij op het snijvlak tussen business en IT werkt. Zijn passie ligt in het ondersteunen van bedrijven die hun customer value snel willen vormen en leveren. Volgens Robbin, is Agile “een fantastische manier om dat doel te bereiken. Ik focus graag op het trainen en coachen van Product Owners naar Product Leaders. En ik help graag organisaties om hun capaciteiten in Product Management te verbeteren, zodat ze in kortere tijd meer waarde voor hun klanten kunnen leveren.”

Voordat Robbin zich specialiseerde in Product Leadership, heeft hij gewerkt als Agile Transformation Lead, Agile Coach, Scrum Master en Agile Manager bij uiteenlopende bedrijven, zoals ANWB, KPN, Aegon, Aon en CR.

In 2018 bracht hij als co-auteur zijn eerste boek uit: “50 Tinten Nee”. Samen met Product Samurai Chris Lukassen maakt Robbin deel uit van de Value Maximizers.

Expertise:

  • Product Leadership / Product Ownership / Product Management
  • Professional Scrum Trainer (PSM, PSPO, Agile Leadership)
  • Leading Agile Transformations
  • Management / Leadership Coaching & Consulting
  • Enterprise Business Agility & Scaling (SAFe, Nexus, LeSS)
  • Agile project-, program- en change management
contact-us

Contact opnemen

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht! →

Of bel +31 (0)20 760 9844