Certified Scrum Trainer

Marco Mulder

Marco is gepassioneerd over het gebruik van Scrum om teams en organisaties te helpen hogere klanttevredenheid te behalen, betere samenwerking, hogere productiviteit, betere voorspelbaarheid, meer flexibiliteit en meer plezier!

Meer Over

Marco helpt organisaties om betere resultaten te behalen met het gebruik van Scrum en een breder scala aan Agile prakijken. Marco traint en begeleidt teams, management, Product Owners en Scrum Masters in hun aanpassing en verdere ontwikkeling van Agile praktijken. Hij begeleidt verschillende grote bedrijven zoals Ahold, Wehkamp, Randstad, SNS Bank, Triodos Bank en Tommy Hilfiger. Hij begeleidt ook vele kleine bedrijven zoals Zicht Online, Digitpaint, Boerdam en Finaps. Daarnaast begeleidt hij overheidsinstanties zoals Waternet en Provincie Groningen. Terwijl Marco zijn achtergrond softwareontwikkeling is, helpt hij regelmatig om Scrum toe te passen in niet IT-settings zoals marketingteams.

Marco’s ervaring met Agile gaat terug naar het begin van de Agile beweging in 2001. In die periode was Marco deel van OTI, een bedrijf opgericht door Agile pioniers. Als softwareontwikkelaar bij OTI werkte hij met Eclipse, een populaire ontwikkelingstool dat ontwikkeld was door een groep Agile teams. Later was Marco medeoprichter van NLScrum en heeft hij vaak als co-trainer naast Scrum-bedenker Jeff Sutherland gestaan. In 2011 werd Marco de tweede Certified Scrum Trainer in Nederland.

Marco heeft talloze Certified Scrum Master (CSM) en Certified Scrum Product Owner (CSPO) -trainingen gegeven. Hij vindt het heerlijk om dit te doen en steekt er zijn hart en ziel in. Dit wordt weerspiegeld door de enthousiaste recensies en LinkedIn-aanbevelingen van deelnemers.

background
background
Contact opnemen
contact-us

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht!

Of bel +31 (0)35 538 1921