Al onze learning journeys

Waarom zou je stoppen met leren na het volgen van slechts één training? Bekijk onze learning journeys en ontdek welke trainingen jou kunnen helpen om jouw carrière vooruit te helpen.

Alle journeys

Krijg een beter inzicht in welke mogelijkheden je hebt om jouw carrière verder te brengen. Vind het carrièrepad dat bij je past en leer de skills om je verder te ontwikkelen.

Analytics Engineer Learning Journey | Xebia Academy

Analytics Engineer

Werk je in een bedrijf dat data en AI gebruikt? En wil je een centrale rol spelen in deze processen? Ontwikkel dan de vaardigheden om zakelijke uitdagingen te vertalen naar analytische use cases. Ontwikkel hier je vaardigheden als analytisch vertaler.

Learning Translator Learning Journey | Xebia Academy

Analytics Translator

Wil je meer leren over de nieuwste tools van de Modern Data Stack om je te helpen analytische toepassingen op schaal te bouwen? Tools zoals Fivetrand, dbt of Power BI zullen de manier waarop je analyses uitvoert in je bedrijf volledig veranderen.

Data Analyst Learning Journey | Xebia Academy

Data Analyst

Leer data en databases te verkennen. Maak grafieken, dashboards en rapporten om te controleren of je KPI’s op schema liggen. Automatiseer eenvoudige data workflows en maak een einde aan al het handmatige werk dat komt kijken bij het bijhouden van bijgewerkte Excel-sheets.

Data Engineer Learning Journey | Xebia Academy

Data Engineer

Leer hoe je data- en AI-concepten van concept naar prototype en production-ready toepassing brengt. Verwerf de vaardigheden om met gemak veilige en betrouwbare Data en AI-oplossingen op bedrijfsschaal te ontwikkelen en uit te voeren!

Data Science Engineer Learning Journey | Xebia Academy

Data Scientist

Door onze consultancy hebben we uit eerste hand ervaren wat werkt en wat niet. In een snelle (virtuele) klassikale training leer je alle ins en outs van de data science-modellen en data science use cases die het meest voorkomen in de praktijk.

 Machine Learning Engineer Learning Journey | Xebia Academy

Machine Learning Engineer

Een Machine Learning Engineer (MLE) worden is verre van triviaal. Daarom hebben we verschillende MLE-leertrajecten ontworpen die zich richten op de belangrijkste concepten en kerntechnologieën, die ideale startpunten bieden voor zowel aspirant- als ervaren MLE’s.