Data Engineer Learning Journey

Ideale startpunten voor zowel aspiring als advanced MLE’s die dieper in specifieke machine learning onderwerpen willen duiken.

Leer hoe je Data- en AI-concepten van concept naar prototype en production-ready toepassing brengt. Verwerf de skills om met gemak Data- en AI-oplossingen op bedrijfsschaal te ontwikkelen en uit te voeren! Leer hoe je veilige dataplatforms en betrouwbare AI-toepassingen kunt bouwen die zijn ontworpen voor schaalbaarheid. Neem deel aan een specifieke training of doorloop het volledige Data Engineer Learning Journey.

Data Engineering Training Guide

Download de Data Engineering Training Guide voor een compleet overzicht van beschikbare trainingen en leertrajecten.

Waarom zou je
jouw team trainen?

Jouw strijd is pittig. Met nieuwe technologieën die zich razendsnel ontwikkelen, is het vinden en behouden van de juiste mensen een lastige taak. Maar, er is eerder een tekort aan skills dan aan mensen. Daarom zal 50% van alle werknemers zich de komende vijf jaar moeten bijscholen, waarschuwde het WEF ons al.

Voordelen van het trainen van jouw organisatie

Bedrijfsresultaten verbeteren met nieuwe skills.

De betrokkenheid en tevredenheid van werknemers vergroten.

Het behoud van werknemers verbeteren.

De efficiëntie van het team verhogen.

Nieuw talent aantrekken.

Voorbereiden op toekomstige veranderingen.

De Learning Journey voor Data Engineers

Hoe word je een data engineering expert? Begin hier! We hebben zorgvuldig een Learning Journey samengesteld voor data engineers. Omdat we weten dat engineers graag zelf dingen uitzoeken, hebben we het programma volgestopt met mogelijkheden om praktijkgericht te leren door echte situaties op te lossen. En er is ook veel praktische filosofie.

We leren je hoe je Docker kunt gebruiken om je implementaties te vereenvoudigen en door code te navigeren die is geschreven door data scientists ( Advanced Python and Data Science in Production). Je leert Apache Airflow, Apache Spark en Kafka te gebruiken als een vorkheftruck om data te verplaatsen. En we gaan ook bewezen technologieën niet uit de weg, zoals ElasticSearch. We blijven ook vooroplopen met anderen, zoals Apache Flink.

Wat te doen na deze Learning Journey?

Wat je achtergrond ook is, onze Data Engineering Learning Journey zal je uitrusten met de kennis die je nodig hebt voor een rol als Data Engineer. Na dit leertraject varieert het verdere leertraject afhankelijk van je ervaring en gewenste richting.

Data Science Learning Journey

Je Data Science skills verdiepen?

Wil je Python gaan gebruiken om beter geïnformeerde en data-driven beslissingen te nemen? Begin vandaag nog met de training Data-analyse met Python, die een uitstekend startpunt vormt voor de Data Science Learning Journey.

Meer informatie

Product Owner Learning Journey

Je Product Owner skills verdiepen?

Als je ervaring hebt op het gebied van data science, zul je er baat bij hebben om je skills als product owner verder te ontwikkelen. Xebia Academy biedt een uitstekende variëteit aan gecertificeerde trainingen voor product owners.

Meer informatie

Weet je niet zeker welke training je
nodig hebt?

Ontdek welke training het beste past bij jou of je organisatie.

Download de Data Engineering Training Guide

Ask me anything!

Neem contact op met Diego Teunissen, Data Sales Development bij Xebia Academy. Hij helpt je graag.

Bel me voor advies