Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close
online-training
Update corona maatregelen: wij organiseren weer fysieke trainingen!
Bekijk hier ons trainingsaanbod
Close

SRE Masterclass: De Site Reliability Engineer als een Change Agent

Site Reliability Engineers hebben vaak de taak om verandering te realiseren binnen de organisatie. Deze verandering kan op technische gebied zijn, bijvoorbeeld het implementeren van nieuwe technologieën, maar vaker gaat het om proces veranderingen of cultuur veranderingen.

Verandering is moeilijk. In het eerste deel van deze masterclass nemen we een deep-dive in organisatie culturen en de mogelijke manieren om die te veranderen. In het tweede deel zullen we ons focussen op jouw rol in de transformatie die je wil realiseren en hoe je het veranderproces effectief kan begeleiden zonder je authenticiteit te verliezen.

Wat leer je tijdens deze SRE Masterclass?

Tijdens deze eendaagse masterclass, leer je over de karakteristieken van organisatie culturen en de verschillende manieren om cultuur binnen organisaties te veranderen. We bieden je een skill-set waarmee je effectief individuen, teams en zelfs hele organisaties kan veranderen om een manier waarbij je dicht bij jezelf blijft.

Online Werkomgeving

Xebia's online SRE Masterclass wordt je aangeboden in een volledig virtuele omgeving. Niet alleen vergroot je je SRE vaardigheden, maar je leert ook om te gaan met een online werkomgeving. We gebruiken Miro om de overdracht van visuele kennis over te dragen en er is veel interactie met je mede-studenten.

Na de masterclass behoudt je je online werkomgeving. Het is jouw basecamp van je SRE reis. Je kan ten alle tijden weer teruggrijpen op de online resources van de masterclass. We nodigen je uit om een op jouw behoefte, op maat gemaakte SRE werkomgeving te maken!

Ervaren SRE Consultants

Onze SRE Consultants en trainers hebben veel ervaring in het veld. Zij hebben bij verschillende organisaties succesvol SRE geïmplementeerd. Omdat onze trainers hun kennis, ervaring en tactieken met jou delen tijdens de masterclass, kan jij direct jouw kennis uitbouwen.

Deze SRE workshop is onderdeel van Xebia's SRE Consulting & Training portfolio.

Ja, ik wil meer weten over deze masterclass

Na aanmelding voor deze SRE Game ontvangen jullie een bevestigingsmail met praktische informatie. Een week voor de training vragen we naar dieetwensen en delen we literatuur als voorbereiding gewenst is. Tot dan!

Contact opnemen
contact-us

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht!

Of bel +31 (0)20 760 9844