Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close
online-training
Update corona maatregelen: wij organiseren weer fysieke trainingen!
Bekijk hier ons trainingsaanbod
Close

Kenny Baas-Schwegler

Kenny Baas-Schwegler is een socio-technical organisatieontwerper en software-architect. Hij combineert IT-benaderingen zoals Domain-Driven Design en Continuous Delivery en faciliteert verandering door gebruik te maken van visuele samenwerking principles, het Cynefin-framework en Deep Democracy.

Meer over Kenny Baas

Veel kennis gaat verloren bij het ontwerpen en bouwen van software - verloren door kennisoverdracht in een telefoonspel, verwarrende communicatie door geen gedeelde taal te hebben, het bespreken van complexiteit zonder visualisatie en door niet het volledige benutten van de potentie en wijsheid van de diversiteit van de mensen. Die verloren kennis tijdens het creëren van software heeft invloed op de duurzaamheid, kwaliteit en waarde van het softwareproduct. Kenny stelt organisaties, teams en groepen mensen in staat om duurzame software producten van hoge kwaliteit te ontwerpen en te bouwen.

Een van Kenny's kernprincipes is het delen van kennis. Hij doet dat door een blog te schrijven op zijn website baasie.com en te helpen bij het samenstellen van de Leanpub boek visual collaboration tools. Naast schrijven deelt hij ook ervaring in de Domain-Driven Design community als organisator van Virtual Domain-Driven Design (virtualddd.com) en Domain Driven Design Nederland. Hij vindt het leuk om als publieke ​​spreker lezingen en hands-on workshops te geven op conferenties en meetups.

background
background
Laatste Blogs
Contact opnemen
contact-us

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht!

Of bel +31 (0)20 760 9844