Kenny Baas-Schwegler

Kenny Baas-Schwegler is een strategische software delivery consultant, Socio-technisch architect, facilitator, collaborate modeller, technische leider die kwaliteit inbouwt in de software levering bij Xebia. Hij begeleidt, coacht en raadpleegt management en teams door gebruik te maken van technieken en tools van Domain Driven Design, Antropologie, deep democracy, Behaviour Driven Development, DevOps en Continuous Delivery.

Kenny Baas-Schwegler

Meer over

Door middel van Aikido training leerde hij de meest efficiënte manier om samen te werken. Om de uitkomst te krijgen die alle partijen willen, moet energie niet worden geblokkeerd, maar moet worden gebogen en beïnvloed. De filosofie achter deze redenering is niet alleen ingebed in zijn persoonlijke leven, maar ook in zijn werkleven. Hij is een voorstander van multidisciplinaire samenwerking in open ruimtes. Door tools zoals EventStorming en Example Mapping te gebruiken en te combineren, helpt hij bij het ontwerpen en modelleren van software. Met deze benaderingen wil hij een transparante, collaboratieve ruimte creëren met constante en directe feedback bij het leveren van software.
Naast zijn dagelijkse werk, helpt hij ook bij het organiseren van verschillende meetups voor Behaviour Driven Development NL, Domain Driven Design Nederland and EventStorming Netherlands en spreekt hij ook vaak en geeft hij hands-on workshops op conferenties en bijeenkomsten.

background
background
Laatste Blogs
Contact opnemen
contact-us

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht!

Of bel +31 (0)35 538 1921