Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close
online-training
Update corona maatregelen: wij organiseren weer fysieke trainingen!
Bekijk hier ons trainingsaanbod
Close

Joël Grimberg

Joël is a Test Automation Consultant with a unique focus on relational progression.

Joël Grimberg

Meer over

Hij is erg gesteld op het gebruik van Bash, Zsh, Vi en andere tools om projecten te doen slagen.

Het is Joëls mening dat kwaliteit een persoonlijke mindset is en dat alles vandaar alles stroomt. Gebruik makend van zijn sterke eigenschapen coaching, inspireren, drive en creativiteit houdt hij ervan mensen te versterken en om teams de beste software te laten ontwikkelen dat in hun mogelijkheid ligt.

Zowel in zijn persoonlijke leven als in zijn professie laat Joël zijn leergierigheid zien, zijn oprechte nieuwsgierigheid en verandert hij elke dag in een ruimte om te leren. Hierdoor is hij duidelijk een voorbeeld in het hebben van een lerende houding om zich te ontwikkelen naar de beste versie van zichzelf. Deze houding gecombineerd met zijn informele trainingsstijl creëert een plezierige en ontspannen atmosfeer waarin elke participant uitgedaagd wordt zich verder te ontwikkelen.

Bij zijn laatste opdracht bij VodafoneZiggo heeft Joël een kwaliteitsscan gedaan en heeft hij teams gecoacht op het gebied van eigenaarschap van kwaliteit. Daarnaast heeft hij Testautomation met Cypress opgezet alsmede de basis voor CI. Dit laat zien dat Joël als Testautomation Consultant ook graag zijn handen vuil maakt.

Joël is verder geïnteresseerd in filosofie, spiritualiteit, is wekelijks op het basketbalveld te vinden en speelt trompet en zeer lage noten (als bassist) in diverse ‘Americana’ bandjes.

background
background
Geplande trainingen van Joël Grimberg
Contact opnemen
contact-us

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht!

Of bel +31 (0)20 760 9844