online-training
Bespaar 33% op Virtual Classrooms in Agile, Scrum, Software Engineering, Cloud Engineering, DevOps en Security.
Claim jouw 33% hier.
Close

Jasper Lamers

Jasper is een creatieve en energieke trainer. Met zijn ruim twintig jaar ICT praktijkervaring maakt hij van zijn trainingen ervaringen die leuk zijn en impact maken.

Meer over

Na zijn studie Antropologie heeft Jasper gewerkt bij uiteenlopende klanten in (vooral) de financiële wereld. Hij bekleedde rollen als programmeur (Cobol), tester, testcoördinator, functioneel ontwerper, informatie analist en business analist. In 2009 kwam hij in aanraking met “agile”. Hij was direct overtuigd. Agile betekent gemotiveerde mensen en betere resultaten. Vertrouwen en faciliterend leiderschap. Visie en zingeving. Effectiviteit boven Efficiëntie. Een Yes-we-can Mindset en transparantie.

Januari 2011 had hij zijn eerste klus als Agile Coach. Sindsdien heeft hij zich verder ontwikkeld in het vakgebied als Coach bij vooral de grote banken in Nederlanden en als trainer bij de Capgemini Academy. In deze professies wordt hij hoog gewaardeerd om zijn kunde om aansluiting te vinden bij mensen en hen in beweging te krijgen. Zijn energieke stijl en ervaring helpen hierbij. Bij Capgemini FS was hij eveneens de lead van de Agile Community.

Privé is Jasper filmmaker en zanger/gitarist in een stevige rockband.

background
background
Geplande trainingen van Jasper Lamers
Contact opnemen
contact-us

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht!

Of bel +31 (0)35 538 1921