Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close

Evelyn van Kelle

Evelyn van Kelle is een strategische software delivery consultant die zich richt op het overbruggen van de kloof tussen Business en IT. Ze is ook een behavioral change consultant die duurzame organisatieveranderingen faciliteert door te focussen op menselijk gedrag. Ze helpt leiders hun doelen bereiken door het duurzaam implementeren van een leiderschapsstijl gebaseerd op begrip en positief veranderen van gedrag.

Meer over Evelyn van Kelle

Evelyn begeleidt management en teams om succesvoller te worden door zich te concentreren op het optimaliseren van hun systemen als geheel in plaats van vast te lopen in lokale optimalisatie-inspanningen. Dit doet ze door zich te richten op het ontwerpen van socio-technische systemen die de complexe relaties tussen de organisatie, de mensen en technologische systemen goed in balans houden. Door gebruik te maken van een mix van sociale wetenschappen, gedragswetenschappen, Domain-Driven Design, en technologie, helpt ze met het creëren en evolueren van de best mogelijke omgeving voor mensen om in te excelleren.

Haar achtergrond in sociale wetenschappen brengt vaak nieuwe perspectieven; iets wat je tijdens haar trainingen zult ervaren. Evelyn geeft de Foundation en Strategic DDD-cursussen, Organizational Behavior Management (OBM) Foundation, evenals de visuele samenwerkingstrainingen.

contact-us

Contact opnemen

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht! →

Of bel +31 (0)20 760 9844