Dave van Stein

Dave van Stein is security en privacy consultant en DevOps fan bij Xebia. Hij helpt klanten als trainer, mentor, coach en technisch consultant een hogere maturiteit te behalen door het implementeren van security en privacy maatregelen in de Agile en DevOps processen.

Dave van Stein

Meer over

Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring in software en acceptance testen en startte zijn specialisering in Web Apllication Security in begin 2008. Door de jaren heen heeft Dave vele penetration tests voor klanten gedaan en hielp zo zijn klanten om security te implementeren in hun software development levenscyclus. Dave heeft meerdere publicaties en presentaties op zijn naam staan en heeft certificeringen voor ISEB/ISTQB, C|EH, en GWAPT.

Met zijn brede ervaring kan hij training geven over diverse onderwerpen, zoals het hacken van webapplicaties, threat modeling, security en privacy stakeholderschap, security en privacy awareness, Agile en DevOps fundamentals en security automation. In zijn trainingen probeert hij altijd zoveel mogelijk toepasbare oefeningen te combineren met voorbeelden uit de praktijk om het juiste perspectief te geven.

background
background
Laatste Blogs
Contact opnemen
contact-us

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht!

Of bel +31 (0)35 538 1921