Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close
Certified SAFe Program Consultant

Bart Bouwers

Bart is een DevOps Consultant en klantpartner in het realiseren van bedrijfsresultaten met ruim 27 jaar IT- en Organisatie-ervaring. Hij voegt agile en technische bekwaamheden toe aan de klantorganisatie. Met zijn rust en begrip biedt hij cursisten een uitstekend begrip van de materie en gaat hij waar mogelijk in op de situatie van de cursist.

Bart Bouwers

Meer over

In 2008 kwam Bart als test manager bij een bank in aanraking met agile werken. Hij heeft toen de kracht van agile werken leren kennen en besloten zijn dienstverlening hier volledig op te richten. Voor hem betekent agile werken samen gefocust waarde leveren en continu verbeteren. Co-creëren en samen winnen. Hij heeft zien en voelen werken dat alleen multidisciplinaire teams die in contact zijn met de klant in staat zijn de beste producten te maken.

Inmiddels heeft hij zich bewezen als agile organisatieconsultant en trainer. Hij heeft een jarenlange ervaring in het begeleiden van (management) teams naar high performance. Ook heeft hij veel ervaring met het inrichten van geschaalde agile organisaties, zodanig dat de bedrijfsonderdelen autonoom en gefocust de juiste waarde leveren en businessresultaten bereiken.

Zijn ervaring van 27 jaar strekt zich uit van embedded software tot administratieve software. Domeinen: finance (banken, verzekeraars, pensioenuitvoerders), consumentenelektronica, medische systemen, farming, civiele techniek, startups.

Bart is van huis uit informaticus en heeft daardoor altijd een scherp analytisch overzicht en de vaardigheden om ook softwareprocessen rigoureus te verbeteren (DevOps, Continuous Delivery, Test Automation).
Vanuit deze rijke ervaring geeft hij succesvolle trainingen en begeleidt hij expertisegroepen om anderen beter te maken.

background
background
Geplande trainingen van Bart Bouwers
Laatste Blogs
Contact opnemen
contact-us

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht!

Of bel +31 (0)35 538 1921