Certified Scrum Trainer

Arlen Bankston

Arlen is een gevestigde leider in de toepassing en evolutie van procesbeheermethodes. Methodologieën zoals Lean, Six Sigma en BPM, maar ook Agile software-ontwikkelingsprocessen zoals Extreme Programming (XP) en Scrum.

Arlen Bankston

Meer over

Hij is een Lean Six Sigma Master Black Belt en Certified Scrum Master Trainer. Met 14 jaar ervaring in product design, principes van informatie architectuur, interactie design en gebruikersvriendelijkheid om innovatieve producten te ontwikkelen die voldoen aan de verwachtingen van de klant.

Arlen heeft Agile en Lean projecten geleid en beheerde procesverbeteringsprojecten bij klanten zoals Capital One, T. Rowe Price, Freddie Mac en de Armed Forces Benefits Association.

In zijn recente werk concentreert Arlen zich op het combineren van Lean Six Sigma procesverbeteringsmethoden met de mogelijkheid om zowel de snelheid als de kwaliteit van bedrijfsresultaten drastisch te verbeteren. Hij leidde ook de integratie van interactieontwerp en bruikbaarheidspraktijken in Agile-methodologieën. Arlen presenteert en traint regelmatig op zowel industriële conferenties als bij Fortune 100-klanten.

Arlen is de medeoprichter van de Agile Leadership Academy, een graduate-style programma voor de uitvoerenden van Agile transformaties.

background
background
Contact opnemen
contact-us

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht!

Of bel +31 (0)35 538 1921