Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close
categorie

Quality Assurance

Kwaliteit is een essentieel onderdeel van moderne softwareontwikkeling en moet worden ingebed in het hele softwareleveringsproces. Het zorgt ervoor dat jouw organisatie het juiste bouwt, en het goed bouwt! Met een focus op kwaliteitsbewustzijn, hoe je jouw teams kunt opzetten voor succes, en met praktische oefeningen en technische workshops, zijn Xebia Academy en Qxperts jouw partner tijdens het traject naar hoogwaardige softwarelevering.

background
background

Op weg naar kwaliteitssoftwarelevering

Om kwaliteitssoftwarelevering te bereiken, is het absoluut noodzakelijk om kwaliteitsverbetering door te voeren gedurende het hele softwareleveringsproces. Dit heeft gevolgen voor de teamopstelling, voor het naadloos integreren van ontwikkel- en testpraktijken, en de juiste technische opzet om onmiddellijke feedback te garanderen. Ben jij klaar voor de volgende stap in kwaliteit? We helpen je met bewustwordingssessies, trainingen gericht op het ontwerpen en scoping van jouw oplossingen, praktische trainingen en trainingen over die technieken die een onmisbaar onderdeel zouden moeten zijn van jouw leveringsproces.

Van ideeën tot werkende software - voor het geld!

Het streven naar efficiënte en hoogwaardige softwarelevering is belangrijker dan ooit. Xebia Academy brengt je de kennis van DevOps, het implementeren van continue feedbackloops en agile testen. Verwerf de kennis en inzichten om een ​​(high) presterend team te worden en ervaar uit eerste hand de impact op de veranderende rollen en verantwoordelijkheden binnen jouw team. Bereid je voor om meer waarde toe te voegen aan jouw organisatie en klanten.

Laat onze workshops voor je werken

Jouw leertraject kan de vruchten plukken als je nieuwe theorie ook in de praktijk toepast. Tijdens een reeks praktische workshops en games leert je de implicaties van jouw kwaliteitsbevorderende beslissingen. Onze ervaren trainers stellen je in staat om in kleine groepen praktijkervaring op te doen die direct kan worden toegepast bij je collega's in je team en organisatie.

Ontmoet jouw Quality Assurance Trainers
Deze bedrijven hielpen we met Quality Assurance
logo
logo
logo

Waarom Xebia Academy

Xebia Academy is met trots onderdeel van Xebia Group: een internationaal netwerk van gepassioneerde pioniers die bedrijven beter, slimmer en sneller leren werken. Xebia biedt hoogwaardige consultancy, ontwikkelt innovatieve tools en traint mensen die willen blijven groeien. Onze trainers zijn toonaangevende experts, ook wel goeroes genoemd, met ruime ervaring. Meer dan 10.000 deelnemers brengen de kennis en skills die zij bij ons leerden nu succesvol in de praktijk. Ben jij de volgende?

Contact opnemen
contact-us

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht!

Of bel +31 (0)20 760 9844