Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close
Professional Scrum Trainer

Sander Dur

Sander is Lead Agile Consultant bij Xebia en Professional Scrum Trainer (PST) bij Xebia Academy. Hij is ook Professional Scrum Trainer bij Scrum.org, podcast host van Mastering Agility, Professional Scrum Master (PSM III), en Professional Product Owner (PSPO III).

Sander is Lead Agile Consultant bij Xebia en Professional Scrum Trainer (PST) bij Xebia Academy. Daarnaast is hij Professional Scrum Trainer bij Scrum.org, podcast host van Mastering Agility, Professional Scrum Master (PSM III), en Professional Product Owner (PSPO III). Bovendien is hij een enthousiaste auteur voor Serious Scrum op Medium.com op het gebied van Scrum en Agile..

Als Scrum Master, Agile Coach, en Leadership Consultant heeft Sander met diverse aansprekende organisaties gewerkt, waaronder Nike en ASML.

Verder is Sander enthousiast, open-minded, en ambitieus. Hij vindt persoonlijke relaties en intrinsieke motivatie van groot belang binnen teamdynamieken. Naast zijn werk brengt Sander veel tijd door met zijn familie en houdt hij van sporten en gezond eten, barbecueën, motorrijden en reizen.

contact-us

Contact opnemen

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht! →

Of bel +31 (0)20 760 9844