Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close
online-training
Update corona maatregelen: wij organiseren weer fysieke trainingen!
Bekijk hier ons trainingsaanbod
Close
Test-Driven Development trainer

Riccardo Corradin

Riccardo is een consultant bij Xebia met een passie voor softwarekwaliteit en performance. Riccardo neemt vaak de rol van software-engineer op zich om teams te helpen de developer experience te verbeteren en meer waarde te bieden aan hun klanten.

Meer over

Riccardo geeft graag trainingen, omdat het hem in staat stelt om van anderen te leren en als persoon te groeien. Daarnaast is de energie bij een gefocuste groep mensen die een gemeenschappelijk doel probeert te bereiken uniek. Riccardo is dankbaar voor de kans om hier deel van uit te maken.

Riccardo werkte met klanten uit verschillende branches. Om een voorbeeld te noemen: hij hielp Nuon, de grootste Nederlandse energieproducent, bij hun rebranding naar het Vattenfall-programma. Riccardo deed dit door bij te dragen en ondersteuning te bieden op een breed scala aan gebieden, zoals Architectuur, ontwerp, implementatie en QA.

"Ontlast je geheugen om je te concentreren op wat nu belangrijk is", zegt Riccardo. Elke dag probeert hij volgens dit principe te leven, namelijk dat de meeste van zijn taken in een papieren notitieblok worden gedumpt en aan het einde van elke dag opschrijft wat hij die dag heeft bereikt. Dit heeft hem geholpen prioriteiten te stellen, zijn geest gefocust te houden op het 'nu' en taken af te ronden.

background
background
Contact opnemen
contact-us

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht!

Of bel +31 (0)20 760 9844