Accredited Kanban Trainer & Kanban Coaching Professional

Pieter Rijken

Pieter is een agile coach, Accredited Kanban Trainer (AKT) en Kanban Coaching Professional (KCP). Hij vindt het te gek om mensen meer plezier in het werk te geven door hen inzicht te geven in de belemmeringen die zij vaak ervaren in het werk en ze hulpmiddelen aan te reiken om deze weg te nemen.

Pieter Rijken

Meer over

Wat Pieter zo ontzettend leuk vindt aan training geven, is om niet alleen zijn eigen kennis en ervaringen opgedaan tijdens coachingsopdrachten door te geven aan de deelnemers maar ook de kennis en ervaringen van de groep onderling met elkaar te laten delen. Met de training wil Pieter ze bruikbare dingen meegeven die ze de volgende dag al kunnen inzetten.

Inspiratie hiervoor zijn met name coachingsopdrachten waar Pieter de Kanban aanpak inzet om de mensen zelf het inzicht te geven hoe ze tot verbeteringen komen die écht werken voor hen.

Zijn passie en specialiteit is Kanban en realistisch voorspellen en voorspelbaar maken van werk. Kanban inspireert Pieter om als coach die dingen inzichtelijk te maken zodat de mensen en teams zelf de verbeteringen gaan zien en voorstellen. Het mooiste vindt hij als ze het zelf ontdekken.

Bedrijven waar Pieter geholpen heeft, zijn KPN, SCM (research), ING Bank, ANVA, Rabobank, Nationale Nederlanden, en Aegon.

background
background
Laatste Blogs
Contact opnemen
contact-us

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht!

Of bel +31 (0)35 538 1921