Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close
Professional Scrum Trainer & Certified DevOps Trainer

Jesse Houwing

Als Professional Scrum Trainer via Scrum.org geeft Jesse bijna het volledige scala aan Scrum-trainingen, van Scrum Master tot Product Owner, voor enkele Development teams tot omgevingen waar Scrum op schaal wordt toegepast.

Meer over Jesse Houwing

Als Professional Scrum Trainer via Scrum.org geeft Jesse bijna het volledige scala aan Scrum-trainingen, van Scrum Master tot Product Owner, voor enkele Development teams tot omgevingen waar Scrum op schaal wordt toegepast.Dit betekent dat hij trainingen geeft als Professional Scrum Product Owner (PSPO), Applying Professional Scrum for Software Development (APS-SD), Scaled Professional Scrum (SPS) en Prfoessional Scrum with Kanban (PSK).

Naast zijn drive om mensen alles te leren over Scrum, is Jesse ook geïntrigeerd door innovatieve technologie. En dan vooral hoe tech, in combinatie met de juiste kennis, organisaties meer Agile kan maken. Hij is altijd op zoek naar nieuwe en meer efficiënte manieren om dingen gedaan te krijgen. Zijn kennis heeft Jesse met diverse bedrijven gedeeld, o.a. Knab, ABNAMRO, Ingenico en Philips Healthcare. Ook is hij drie keer op rij benoemd tot Microsoft Most Valuable Professional voor zijn bijdrage aan de community. Zo heeft hij ook kennis van Azure. Kortom, Jesse is Xebia Academy's jack-of-all-trades!

contact-us

Contact opnemen

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht! →

Of bel +31 (0)20 760 9844