Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close

Bert Rijsdijk

De afgelopen jaren heeft Bert verschillende organisaties ondersteund als agile coach, software kwaliteitsconsultant, scrummaster, CI/CD-specialist en als senior test automatiserings-engineer die teams in staat stelt om software sneller en van hogere kwaliteit te leveren.

Meer Over

Als trainer gebruikt hij zijn ervaring om je te helpen bij het vinden van wegen naar succes op lange termijn en het vermijden van veelvoorkomende valkuilen. Hij laat de deelnemers ook hun eigen ervaringen delen en gebruikt deze om concrete richtlijnen te geven in hun eigen context.

Hij deelt een aantal concrete technieken en tools die hij direct na afloop van de training (de volgende dag!) kan toepassen.
"Het delen van kennis is leuk en een leermogelijkheid voor iedereen" & "Continue feedback is de sleutel".

Hij leeft volgens het principe dat de enige waardevolle software de software is die in handen is van tevreden eindgebruikers.

In het verleden heeft hij een grote verscheidenheid aan internationale klanten zoals Albert Heijn, Jumbo, AirMiles Canada en VodafoneZiggo geholpen om de relatie met hun klanten te versterken door het gebruik van hoogwaardige, doelgerichte software.

contact-us

Contact opnemen

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht! →

Of bel +31 (0)20 760 9844