Software Delivery
Upskill Programma

Maak je klaar om software van hoge kwaliteit te ontwikkelen en te leveren waarmee je jouw bedrijf naar de top brengt. Upskill je team nu en bouw de juiste dingen juist!

Training op maat voor jouw organisatie?

Wesley helpt je graag verder met op maat gemaakte trainingsoplossingen voor jouw teams of onderneming.

Wesley van de Pol
Training Advisor

+31 6 23785062
wvandepol@xebia.com

Pas op maat gemaakte trainingsprogramma’s toe

01

De trainingsprogramma’s en learning journeys zijn aangepast op jouw wensen en manier van leren.

Verbeter de skills binnen je team, van beginner tot manager

02

De learning journeys worden toegespitst op elk niveau, of je nou net begint met softwareontwikkeling of een echte tech crack bent.

Verhoog de teamspirit en samenwerking met methodologieën

03

Onderdeel van ons programma is het verbeteren van de teamdynamiek door gerichte training van methodologieën.

Waarom zou je
jouw team(s) trainen?

Met nieuwe technologieën die zich razendsnel ontwikkelen en een uitdagende banenmarkt is het vinden en behouden van de juiste mensen een lastige taak.

Maar, er is eerder een tekort aan de juiste vaardigheden dan aan mensen. Daarom zal 50% van alle werknemers zich de komende vijf jaar moeten bijscholen, waarschuwde World Economic Forum ons.

Jouw werknemers trainen is dan ook de beste oplossing om die skills gap te overbruggen. Nieuwe skills leren, geeft werknemers de voldoening dat ze investeren in zichzelf en hun toekomst. Bovendien vergroot dat hun betrokkenheid bij jouw organisatie, omdat ze weten dat hun werkgever in hen investeert. Ze voelen dat ze er toe doen.

Op dezelfde manier trekken talenten sneller naar organisaties waar zij zich persoonlijk kunnen ontwikkelen. Bovendien is het opleiden van jouw mensen tussen de 72% en 90% goedkoper dan het zoeken naar en het aannemen van nieuw talent.

Voordelen van het bijscholen van uw organisatie

Verbeter jouw financiële resultaten met verbeterde vaardigheden.

Vergroot de betrokkenheid en tevredenheid van werknemers.

Behoud werknemers langer voor jouw organisatie.

Verhoog de efficiëntie en productiviteit van het team.

Trek nieuw talent aan door aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden.

Bereid je beter voor op toekomstige veranderingen.

Jouw reis naar kwalitatieve software

Het leveren van software van hoge kwaliteit betekent verschillende dingen voor verschillende rollen en mensen binnen een organisatie. De kwaliteit wordt ook enorm beïnvloed door het hele softwareleveringsproces. 

Ons upskill programma biedt verschillende perspectieven, methodologieën en tools voor je teams. Wij stellen jouw team in staat om software van hoge kwaliteit te ontwikkelen en te leveren waarmee je jouw bedrijf continu aan de top houdt. 

Duurzame levering van software vereist meer dan alleen technologie. Teams moeten eerst de mogelijkheden en methodologieën hebben om op een vruchtbare manier de juiste requirements te ontdekken. Vervolgens kunnen teams validatie- en verificatieprocessen automatiseren. Tot slot moeten je teams monitoring in productie instellen om te controleren of alles nog werkt.  

Ons trainingsprogramma is daarom een investering in mensen, niet in technologie!  

De trainingen in het traject zijn zowel voor hele teams als voor individuele teamleden. Of je nu Developer, Software Engineer, QA Engineer, Tester, Business Analyst of Product Owner bent, alle cursussen bieden waardevolle inzichten en methodologieën die toepasbaar zijn op alle rollen. Het beste van alles is dat je leerprogramma kan worden aangepast aan specifieke individuele en organisatorische behoeften. 

De juiste aanpak voor jouw team

We nemen de levenscyclus van softwarelevering als basis van het trainingsprogramma. Zo verankeren we kwaliteit in elke stap van de levenscyclus, van ontdekking tot uitvoering. In elke stap stellen we methoden voor om als team en als individu te helpen bewuste keuzes te maken om het gewenste kwaliteitsniveau te bereiken. Met onze aanpak kunnen jouw teams de juiste dingen op de juiste manier bouwen.

Ons trainingsprogramma is een investering in mensen, niet in technologie!  

Het traject naar kwalitatieve software

Er is hier geen goed of fout. Je kunt in elke fase van het traject beginnen, afhankelijk van de behoeften van je organisatie. 

Op basis van onze ervaring stellen we de volgende startpunten voor om de basis te leggen waarop je andere mogelijkheden kunt bouwen. Organisaties die deze methodologieën hebben omarmd, leveren sneller software met een hogere kwaliteit. 

Behavior-Driven Development (BDD) / Specification by Example

De samenwerking verbeteren, de duidelijkheid van vereisten vergroten en zorgen voor wederzijds begrip in alle fasen van het softwareontwikkelingsproces

Word een expert

Test-Driven Develoment (TDD)

Verlaag je ontwikkelkosten, verhoog je productiviteit, creëer effectieve en georganiseerde code en krijg onmiskenbaar bewijs dat je code werkt zoals bedoeld.

Testing in an Agile World

Ontdek hoe Agile werken eruit ziet, wat het proces inhoudt en wat dit betekent voor je dagelijkse taken als Agile tester.

EventStorming Foundation

Creëer een gedeelde taal tussen de business en IT met visuele, actieve en collaboratieve leermiddelen om handover waste te elimineren.

End-to-End Testing with Cypress

Leer werken met Cypress. Gebruik het op de juiste manier in je softwareontwikkelproces als je gemakkelijk en snel betrouwbare tests wilt schrijven.

End-to-End Testing with Playwright

Playwright is een testautomatiseringsframework dat is gebouwd om webautomatisering cross-browser en cross-platform mogelijk te maken. Het is evergreen, nuttig, betrouwbaar en snel.

Word een expert

Agile Threat Modeling

Leer de skills om risico’s te identificeren, om te gaan met potentiële aanvallen en leer hoe hackers jouw systeem gebruiken – en misbruiken.

Word een expert

Trainingsformats

We bieden trainingen aan in elke gewenste format en bij elke gewenste partner. Of je nu de voorkeur geeft aan klassikaal leren, virtuele, klassikale training, blended learning, of e-learning, samen creëren we het beste trainingsprogramma op maat.

Klassikale Training

De klassikale training is gebaseerd op een mix van dynamische lessen en praktische opdrachten. We maken leren leuk door het gebruik van spellen en andere interactieve leermethodes.

Online Training

In de online, klassikale trainingen gebruiken onze trainers verschillende tools en scènes om een optimale ervaring te bieden, zodat je ook op afstand interactie tussen de deelnemers hebt.

On-Demand Training

Xebia Academy is een officiële reseller van on-demand trainingen van toonaangevende platforms, zoals Acloudguru, Pluralsight en Qwiklabs. Met korting krijg je toegang tot deze platforms.

Maak kennis met de trainers

Evelyn van Kelle

Meet Evelyn van Kelle, trainer at Xebia Academy. Evelyn is a Domain-Driven Design and behavioral change trainer and trains on behalf of Xebia the Organizational Behavior Management (OBM) Foundation and DDD courses from Introduction to Strategic DDD. View Evelyn’s full profile and training courses on Xebia Academy.

Manuel Riezebosch

Meet Manuel Riezebosch, trainer at Xebia Academy. Manuel is a Professional Scrum Trainer (PST) and trains on behalf of Xebia in Microsoft, like the Professional Scrum Developer (PSD) with .NET training course. View Manuel’s full profile and training courses on Xebia Academy.

Gojko Adzic

Gojko Adzic is a trainer for Xebia Academy, teaching Impact Mapping and Specification by Example.

Arjan Molenaar

Meet Arjan Molenaar, trainer at Xebia Academy. Arjan is an agile testing trainer and trains on behalf of Xebia the agile testing and specification by example courses. View Arjan’s full profile and training courses on Xebia Academy.

Ask me anything

Neem contact op met Wesley van de Pol, Business Developer bij Xebia Academy. Hij zal je graag helpen.

Contact Wesley